Bianca Censori s svojo najnovejšo obleko ni ničesar pustila domišljiji. Nekdanja arhitektka, ki je napredovala v ženo Yeezyja, je v nedeljo v Los Angelesu z možem Kanyejem Westom odšla na večerjo v popolnoma prosojni obleki – in to brez spodnjega perila.

Avstralska lepotica, 29 let, ki se je držala za roke s kontroverznim raperjem, 46 let, je videz dopolnila z rdečimi nogavicami do kolen in svetlo roza natikači z visokimi petami. Lase si je počesala nazaj, medtem ko je West kljub nočnemu izletu izbral svoj značilen popolnoma črn komplet: nosil je vetrovko s črnimi hlačami, škornji, rokavicami in sončnimi očali.

Do zmenka je prišlo le nekaj dni po tem, ko je Censori ven stopila le v črnem čipkastem modrčku in golih nogavičkah z visokim pasom. Svoje zasebne predele je zakrila z majhno pentljo, ko je vstopila v restavracijo z možem, s katerim se je poročila decembra 2022.

Oboževalci so nedavno izrazili teorijo, da Censori “točno ve, kaj počne”, ko ob svojem nekdanjem šefu stopa ven v šokantnih oblačilih. Številni so jo oklicali za “pametno damo”, ko so komentirali ponovno odkriti posnetek, na katerem je leta 2022 gostovala pri predavanju za razred profesorja Anthonyja Bonnicija na Univerzi na Malti.

Med predavanjem je dejala: “Kot oblikovalci in arhitekti nenehno lovimo spremembo paradigme. O njej govorimo, jo oblikujemo in manifestiramo. Vendar oblikovanja v njegovem bistvu nikoli ne bo mogoče zaobjeti z enim samim estetskim gibanjem. To je čista narava.”

Censori je nadaljevala: “Menim, da je sprememba paradigme v humanizaciji oblikovanja. Sposobnost prepoznati, kaj resnično pomeni biti človek, ki živi v grajenem okolju. Razumevanje potreb, ki jih imamo kot kolektiv, in oblikovanje za to na najbolj preprost in funkcionalen način.”

Čeprav so nekateri ugibali, da je West morda zmanipuliral svojo partnerko, da je nosila tako razgaljene videze, je marca eden od notranjih virov povedal, da je Censori sama odloča o izbiri svoje drzne garderobe.

“Ljudje zamenjujejo Biancino ustvarjalnost. … Je umetnica performansa. Bianca je prav tako izvajalka kot Ye,” je pojasnil vir.

PREBERITE TUDI: Mafijski oče žene Kanyeja Westa se hoče soočiti z njim, ker mu sramoti hčerko

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj