Bianca Censori se je na srečanju s Kanyejem Westom v mestu razgalila v kopalkah.

Fotografirali so jo, ko je sledila svojemu možu Kanyeju Westu v stavbo, v rokah pa je imela, kot kaže, oblikovalske skice. Prato je eno od modnih središč Italije, rapper pa tam nadzira svojo proizvodnjo Yeezy.

Censorijeva enodelna “obleka” je še najbolj spominjala na mokro belo majico. Droben kos oblačila je pustil strani njenega trupa in prsi popolnoma nepokrite, prav tako pa komaj pokrival njen zadnji del.

29-letna arhitekturna oblikovalka je imela kratke črne lase spete v svoj značilni čop, na nogah pa je nosila rjave sandale s prozornim trakom. 46-letni West se je z ženo ujemal v povsem beli opravi, ki so jo sestavljali bela jakna, hlače in superge.

Censori, ki se je z Westom poročila decembra 2022, je celo leto vzbujala pozornost z razkrivajočimi in na splošno nekonvencionalnimi oblačili.

Censori je znana tudi po tem, da namesto hlač nosi prosojne nogavice in obleke, ki razkrivajo zadnjico. Lani jeseni je med sprehodom v Firencah v Italiji namesto zgornjega dela oblačila uporabila blazino, s katero si je zakrila prsi.

In čeprav naj bi Censorin oče izrazil svojo žalost zaradi njenega cenenega razkazovanja kože, so viri blizu Avstralke marca povedali, da njenega očeta nima kaj skrbeti. “Ljudje zamenjujejo Biancino ustvarjalnost,” so pojasnili. “Je fenomenalna osebnost, fenomenalna igralka, ki zna zabavati javnost. Je umetnica predstave. Bianca je prav tako umetnica kot Ye.”

In v odgovor na govorice o tem, da rapper nadzoruje Censorijevo, je drug vir dejal: “Morda ga pa ona uporablja kot svojo lutko!”

“Ye ji omogoča platformo, na kateri lahko v celoti pokaže sebe,” je pojasnil tretji vir. “Ve, da ima moč, in ve, da je zaščitena. Okoli sebe ima kup moških z močjo.”

“Tako lahko doživlja svoj polni jaz brez škodljivih učinkov … ne da bi jo kdo poškodoval, se je dotaknil ali bil agresiven.”

PREBERITE TUDI: Le kaj se dogaja s Kanyem Westom in njegovo ženo? Trdijo, da jo ima povsem v oblasti

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj