… sodelovanju z britansko verigo prodajaln Topshop pripravlja kolekcijo oblačil za šport in prosti čas.. kolekcija bo vključevala 'oblačila, obutev in modne dodatke za ples, fitnes in šport'. Zvezdnica se je dogovorila za sodelovanje 50-50, kolekcijo, katere ime še ni znano, pa bodo proizvajali Parkwood Topshop Athletic Ltd.

"Ne bi si mogla zamisliti boljšega partnerja. Vedno sem imela rada Topshop zaradi njihovih modnih dosežkov in naprednega razmišljanja," je Beyoncé povedala v izjavi za javnost. "Sodelovanje z njihovo razvojno ekipo, da bomo ustvarili tehnično in modno dovršeno kolekcijo je nadvse vznemirljivo in veselim se že sodelovanja v vseh aspektih partnerstva."

Philip Green, lastnik Arcadie, ki upravlja Topshop, želi ločiti ta podvig od ostalih odmevnih zvezdniških sodelovanj in pravi, da gre za partnerstvo, ne klasično sodelovanje. "To, da smo ustvarili partnerstvo z Beyoncé, ki je ena najbolj delavnih in talentiranih oseb na svetu, in ki toliko ur preživi na trenirajoč ples in petje in na treningih, je izjemna priložnost, da razvijemo kategorijo sodobnih in modnih športnih oblačil. Partnerstvo z Beyoncé in njeno ekipo, ki jo odlikujeta neizmerna kreativna energija in navdušenje, je navdihujoča za celotno ekipo Topshopa. Veliko moramo doseči v manj kot enem letu, a smo pripravljeni na izziv in se veselimo, da bomo ponudili aktivno ulično modo na inovativen in vznemirljiv način."

Topshop je potrdil tudi, da bodo za to linijo oblačil najeli posebno ekipo, ki bo vključevala kreativnega direktorja in oblikovalce.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj