Affleck je igralko filma “Marry Me” zaprosil za roko v začetku tega meseca, Lopez pa je zdaj razkrila podrobnosti o tem, kako se je to zgodilo. V svojem glasilu On The JLo je pevka in igralka opisala zaroko kot “nič pretiranega” in dejala, da sta z Affleckom “dva zelo srečna človeka”.

“Ste si kdaj predstavljali, da bi se vam lahko uresničile največje sanje?” je zapisala. “V soboto zvečer, medtem ko sem bila na svojem najljubšem kraju na svetu (v kopeli z mehurčki), je moja ljubezen pokleknila in me zaprosila za roko.”

Nadaljevala je: “Bila sem popolnoma nepripravljena in samo gledala v njegove oči, se smejala in jokala hkrati, s težavo sem si predstavljala, da se to po 20 letih ponovno dogaja, bila sem dobesedno brez besed in on je rekel ‘Ali je to DA?’ Rekla sem DA, seveda, da je DA.”

“Tako zelo sem se smejala, po obrazu so mi tekle solze, počutila sem se tako neverjetno srečno in celovito,” je nadaljevala Lopezova. “To ni bilo nič pretiranega, vendar je bila to najbolj romantična stvar, ki sem si jo lahko predstavljala … samo miren sobotni večer doma in dva človeka, ki sta si obljubila, da si bosta vedno stala ob strani.”

Lopezova je prvič razkrila tudi svoj zaročni prstan, dragocen zeleni kamen v zlati kovini. “Zelena je bila vedno moja srečna barva in zdaj bo zagotovo vedno ostala,” je zapisala. “Dva zelo srečna človeka. ki sta dobila drugo priložnost za pravo ljubezen,” je sklenila.

Affleck in Lopez sta se prvič srečala leta 2002 in se istega leta tudi zaročila. Po preložitvi poroke sta se januarja 2004 razšla. Lopezova je julija 2021 uradno potrdila, da sta obnovila razmerje.

PREBERITE TUDI: VIDEO: Po skoraj 20 letih zvezdnika ponovno zaročena

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj