Alkohol in Ben – duet, o katerem se na žalost piše že leta. 

Hollywoodski igralec Ben Affleck je že nekaj časa trezen, a ne skriva, da je imel v preteklih letih težave z alkoholom. Kot je pred kratkim dejal, je Hollywood prav tak – alkoholu ne moreš ubežati. Glede na to, da so bile ravno neuspešne zveze v preteklosti razlog za vrnitev k alkoholu, se prijatelji bojijo najhujšega. Že nekajkrat ga je zamikalo, a je po vsem ostal močan. Njihova glavna skrb je trenutek, ko bo izgubil moč in zopet podlegel omamni skušnjavi.

National Enquirer piše, da je “Ben zlomljen in zmeden zaradi razhoda z Ano de Armas”. Neimenovani vir blizu slavnega igralca je sporočil mediju in izrazil zaskrbljenost zaradi njega. “Izgleda grozno in ne morem zanikati, da obstaja velika bojazen, da se bo vrnil k alkoholu. Na žalost po razhodu ne bi bilo prvič. Zanj je zelo težko,” je povedal anonimni vir, potem ko so paparazzi nedavno objavili fotografije, na katerih je Ben videti precej suh in zapuščen.

Po navedbah virov ima Ben zdaj po glavi milijon misli. ‘Sprašuje se, ali je bila Ana sploh zaljubljena vanj,’ pravi in ​​ugotavlja, da je igralec mislil, da je to s kubansko igralko resno. ‘Najbolj ga boli možnost, da občutki niso bili vzajemni. Zato zdaj na pomoč prihajata njegov prijatelj in kolega Matt Damon in nekdanja žena Jennifer Garner, ki mu želita preprečiti vrnitev na ‘staro pot’.

PREBERITE TUDI: Jennifer Garner tretjič noseča

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj