Malce manj slavna sestra Gigi, Bella Hadid, slovi po sovjem slogu, ki temelji na devetdesetih. Tako, kot so bile manekenke devetdesetih najbolj slavne, priljubljene, oboževane in najlepše. Naključje, ali želi Bella doseči enak sloves?

In ker svojih modnih idej zaradi karantene zaradi korona virusa ne more več razkazovati po ulicah, nas s svojimi modnimi idejami razveseljuje preko družbenih omrežij. Tako je na 4. dan samo-karantene v svoji Instagram zgodbi objavila selfi, na katerem nosi super kratek črtast top in rjavo-rumene hlače od trenirke.

Ob svoj selfi je Hadid zapisala: “Bodite varni, bodite spoštljivi, bodite osveščeni.” Sledila je citatu Kitty O’Meara o zdravljenju: “Pri zdravih mladih ljudeh pri socialnem odmiku ne gre za nič osebnega … to je čas, da nismo sebični, temveč da mislimo in smo pozorni na tiste, katerih imunski sistemi so bolj podvrženi nevarnosti okužbe.”

Pretekli teden sta Bella in njena mati Yolanda opaženi povsem otovorjeni s prtljago pred newyorškim stanovanjem zvezdnice. Medtem, ko niso potrdili, če je tudi Bella na njihovi farmi v Pensilvaniji, pa je njena sestra Gigi delila fotografije živali, med drugim konji in kozami, kar kaže, da je uživala v naravi na soncu.

PREBERITE TUDI: Bella Hadid pozirala zgoraj brez: “Oprosti, mama”

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj