Končno imamo pravo poletno vročino, ko je skorajda vsaka krpica odveč. Le kaj obleči, nositi, da nam bo kar najmanj vroče in bomo vseeno videti ženstvene, elegantne in urejene?

Zvezdnice, kot so Blake Lively, Jennifer Lopez in Selena Gomez, s svojimi izbirami potrjujejo, da je ta kos večna in nezgrešljiva poletna uniforma. O čem govorimo? O preprosti beli obleki, seveda!
To je brezhiben slog, ki je dovolj lahkoten in hkrati ženstven, da je primeren za vsako priložnost.

Ni brez razloga, da se nekateri trendi pojavljajo iz leta v leto. Pravzaprav jim niti ne moremo reči trend, temveč klasika. Taki kosi so elegantni in praktični, tako da so osnovni kosi vsake omare, na katere se lahko vedno znova zanesemo.

Tako bele obleke za poletje niso nič drastično novega in revolucionarnega – so ‘le’ brezhiben, klasičen kos, ki ne sme manjkati v omari nobene ženske. V zadnjem času smo opazili, da se jih veliko nosijo tudi zvezdnice v Hollywoodu, kar potrjuje to, kar že vemo: bele obleke so še vedno najboljša poletna izbira.

Blake Lively je na projekciji kratkega filma Taylor Swift v New Yorku nosila belo obleko, ki jih je kombinirala z ženstvenimi visokimi petami Christian Louboutin, v začetku tega meseca pa je nosila tudi lahkotno mini obleko v beli barvi. Jennifer Lawrence je bila fotografirana v podobni obleki s napihnjenimi rokavi in supergami.

Tudi Selena Gomez se je poletnega sloga lotila ženstveno in elegantno, saj je na premieri na rdeči preprogi nosila srajčno obleko, ki jo je dopolnila z visokimi petami. Jennifer Lopez je z obleko v slogu spalne srajce ležerno spremenila obleko v ulično tako, da ji je prav tako dodala visoke pete. Ni outfita, ki ga zapeljive in ženstvene visoke pete ne bi povzdignile na višjo raven!

Mesec dni nazaj, maja, pa je Kate Hudson na Instagramu delila fotografijo v podobni obleki, ki spominja na spalno srajco.

Bela obleka – sinonim za poletje

Bele obleke so v bistvu sinonim za poletje, saj njihov ohlapen kroj zagotavlja veliko zračnosti, da lažje prenašamo vročino, in so dovolj vsestranske, da jih lahko nosimo za praktično vse priložnosti, od tropskih počitnic na plaži do bruncha in vseh vsakdanjih opravkov. V bistvu so zanesljiva izbira, ko potrebujemo nekaj hitrega in enostavnega za obleči, v čemer se bomo počutile urejene in ženstvene in nam ne bo še bolj vroče.

V fizičnih trgovinah in na spletu je na voljo veliko prikupnih belih oblek različnih dolžin in krojev, zato boste zagotovo dobile tudi ustrezno (ali več njih) zase.

PREBERITE TUDI: Trend poletja 2022: vrača se boemski slog

Foto: revolve.com

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj