Pomlad in poletje bomo preživeli v objemu abstraktnih grafičnih potiskov, cvetele bodo akvarelne cvetlice, žareli močna pink in modra, prizemljili nas bodo naravni toni, zapeljali nežni pasteli, opogumile črte in neskončna belina.

Žive barve

Pri močnih barvnih oddenkih se barvna paleta nadaljuje kar od lanskega poletja. Še vedno je prisotna izrazita roza, ki se pojavi predvsem na kratkih oprijetih oblekah, lahkotnih hlačah in različnih modnih dodatkih. Mini obleke bodo poletje preživele tudi v objemu turkizne in izrazito modre. Neonske barve so se skoraj že poslovile, občasno jih najdemo samo še na ogrinjalih in modnih dodatkih iz prozornega PVC materiala.

zive_2
zive_1
zive_3

Zemeljski toni

Nov trend te sezone so naravni zemeljski toni. Peščeni odtenki spremljajo sofisticirana oblačila kot je naprimer trenč in oblačila, ki so inspirirana po divjem zahodu. Olivni toni obarvajo vojaško navdahnjene kose, med katerimi so jakne s podloženimi rameni, široke hlače z žepi, ozka krila in pokrivala. Rjavi so predvsem modni dodatki, na primer pasovi ter balonasta krila in hlače.

zemeljski_1
zemeljski_2
zemeljski_3

1 komentar

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj