Temačnemu in sivemu obdobju zime bosta sledila brsteča pomlad in poletje, ovito v pravljične barve mavrice. Prihaja čas veselih barvnih odtenkov, ki se smejijo tako z oblačil kot modnih dodatkov in čevljev. Za protiutež bodo večeri, oviti v nežne pastele in zapeljive kožne odtenke.

Močne barve

Med močnimi odtenki barv bodo to poletje izstopale predvsem sončno rumena, morsko modra in fuksija. Te so še posebej izrazite, če jih izberemo za osrednji kos garderobe, na primer kratko obleko, poleg pa kombiniramo dodatke v kontrastni barvi. Druga smernica med močnimi barvami so odtenki neona: rumena, zelena, roza in modra. Osemdeseta se vračajo, zato v teh barvah izberemo predvsem XXL-modne dodatke, medtem ko so oblačila temnejša in spominjajo na divja leta roka. Na barvni paleti so to pomlad in poletje še oranžna, ognjeno rdeča in travnato zelena.

mocne_barve_balmain mocne_barve_celine mocne_barve_max_mara

Nežni pasteli

Pastelne barve se ponovno vračajo, najdemo pa jih predvsem v kombinaciji z volančki in prosojnimi materiali, ki obarvajo romantično vzdušje. Pudrasto roza, nebeško modra, nežna rumena in megleno vijoličasta so odtenki, ki bodo preplavili vse kose garderobe. Pri izbiri dodatkov je najbolje, da se osredotočimo na nevtralne barve, kot je bela, ali pa jih izberemo v enaki barvi in temnejšem odtenku.

pasteli_elie_saab pasteli_topshop pasteli_alexander_mcqueen

4 KOMENTARJI

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj