Kožne barve

Novost prihajajoče sezone so barve v odtenkih kože, ki delujejo zelo zapeljivo, elegantno in naravno. Predvsem je pomembno, da izberemo organske materiale in kroje, ki se lepo prilegajo telesu, saj ga tako še dodatno izpostavimo. V enaki barvi je lahko celotna podoba, lahko pa mešamo različne odtenke kožnih barv z odtenki bele, rjave in črne. Dodatki naj bodo prav tako videti čim bolj naravno, izberemo lahko usnjen pas, lesen nakit in obutev s paščki, kot so popularne rimljanke.

kozne_barve_dellacqua kozne_barve_fendi kozne_barve_ferragamo

Barvna klasika

Tudi to sezono ostajata klasični barvi bela in črna. Tokrat ju najdemo predvsem na kosih, ki so navdahnjeni z moško garderobo. To so oprijeti suknjiči, majhni klobučki, srajce, ozke kravate, tesno prilegajoče hlače in visoki škornji. Črna v kombinaciji z drobnimi detajli, kot so zadrge in raztrgane nogavice, daje vtis divje rokerice, bela pa se znajde tudi na kratkih frfotavih oblekah in deluje skrajno nedolžno. Obe barvi najdemo na romantičnih čipkah, črna pa še posebej pride do izraza na materialih, kot sta lahkotna svila in grobo usnje.

klasika_ruffian klasika_akiko_ogawa

Vzorci in potiski

Med potiski bodo kraljevale predvsem cvetoče rože, veliko je orientalskih vzorcev, prelivajočih se barv ter halucinantnih hipijevskih potiskov. Oblačila so navdahnjena z bogato modno preteklostjo: elegantnimi šestdesetimi, svobodnimi sedemdesetimi in divjimi osemdesetimi leti. Cvetlice brstijo na romantičnih dolgih oblekah, h katerim spadajo velika sončna očala in pleten klobuk. Poleg orientalskih vzorcev, ki so najbolj pogosti na kratkih oblekah, izberemo bogat nakit in lahkotno obutev, podobno pri dolgih oblekah v vzorcu prelivajočih barv. Hipijevski potiski so tokrat prisotni na elegantnih oblačilih in dovoljujejo veliko svobode pri izbiri dodatkov, tako da se resnično lahko poigramo z domišljijo.

potisk_diane_von_furstenberg potisk_ungaro potisk_roberto_cavali

­

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj