Bela
Bela barva je stalnica vsake sezone, sploh pa pomladi in poletja, saj je najprimernejša za vroče dni. Če jo dogodku prilagodite z izbiro materiala, bo bela vedno prava izbira. Za čez dan bodo primerni bombaž, bombažno platno ali lan, ki izgledajo uglajeno, hkrati pa so zračni. Za svečane dogodke ali večerno toaleto bosta pa najbolj primerna svila ali saten, lahko pa tudi z manj dragimi tkaninami dosežete eleganten učinek. Bela vam tako nudi popolno svobodo in možnost neskončnih kombinacij, hkrati pa vas in vaše telo ščiti pred vsiljivimi sončnimi žarki.
 Lanvin pomlad poletje 2007  Antonio Berardi pomlad poletje 2007  Zac Posen pomlad poletje 2007
 Lanvin  Antonio Berardi  Zac Posen


Črna
Črna je, prav tako kot bela barva, stalnica modnih pist, vendar je bolj primerna za svečane priložnosti ali pomembne dogodke kot vsakdanje nošenje. Spomladi in poleti se je temnim barvam namreč najbolje izogibati, saj nam je v njih še bolj vroče. Če vam je črnina všeč jo lahko seveda nosite tudi vsakodnevno, vendar se veliko bolje obnese kot večerna toaleta, saj je uglajena, elegantna in enostavna za kombiniranje. Za večerne izhode je tudi poleti nepogrešljiva, vendar je katera izmed zgoraj navedenih barv boljša izbira, če se želite izogniti kalupu »varne klasike«.
 Fendi pomlad poletje 2007  Vivienne Westwood pomlad poletje 2007  Chanel pomlad poletje 2007
 Fendi  Vivienne Westwood  Chanel


Črno-bele kombinacije
Kombinacija črne in bele barve je letos spet zelo popularna, še posebej med modnimi dodatki. Je pa tudi izjemno hvaležna, saj lahko ob primerni izbiri oblačil in krojev deluje tako elegantno kot tudi sproščeno in navihano. Vendar pa je tudi kombinacija, tako kot barvi posamezno, zelo klasična, kar pomeni, da boste morali izbrati drzne kroje ali vzorce za dosego zadovoljivega trendi videza.
 Emilio Pucci pomlad poletje 2007  Luca Luca pomlad poletje 2007  Ralph Lauren pomlad poletje 2007
 Emilio Pucci  Luca Luca  Ralph Lauren


Predstavili smo vam torej barve, ki vladajo na modnih pistah, na vas pa je odločitev katero boste izbrali. Trendi ponujajo široko barvnoaleto, ki pa jo lahko seveda tudi razširite z barvami, ki so vam najbolj pri srcu. Izberite barve v katerih se boste dobro počutili ter tiste, ki najbolj ustrezajo vašemu izgledu. In ne pozabite uživati v njih.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj