… katera barva bo najbolj modna. Letos so za barvo leta razglasili smaragdno zeleno in ta barva naj bi zaznamovala letošnje leto. K njej se bodo tako zatekali vsi oblikovalci (digitalna tehnologija, tekstilna industrija, arhitektura in interier, avtomobilska in kozmetična industrija,…), ki želijo biti v trendu, tako, da bo zagotovo možno zaslediti določene omejene izdaje (npr. gospodinjski aparati, dekorativa za dom, make up izdelki, modni kosi oblačil in modnih dodatkov,…) ravno v smaragdno zeleni.


Kako vam je všeč letošnja barva leta?
Foto: habituallychic.blogspot.com

Dobra novica je ta, da smaragdno zelena pristaja mnogim barvam las in tipom kože, tako, da boste v modi zagotovo našli svoj odtenek smaragdno zelene. V garderobo pa boste naj barvo leta 2013, lahko vnesli tudi z obutvijo, torbico, nakitom, …


Zelena za dramatičen pogled
Foto: media-cache-ec3.pinterest.com

Modna bo torej barva, ki mnoge spominja na oddaljene eksotične destinacije in podobno obarvano morsko vodo, druge na ocean, tropsko morje in ribe, hojo po oblakih, bazen, nebo, poletje, Karibe, Azurno obalo, otoke Madeira, koktejl, jezero, na prelep dan na plaži, na svobodo, svežino … (Vir: Facebook Pantone).

Kakšna pa je vaša prva asociacija, ki se vam v misli prikrade ob pogledu na smaragdno zeleno?

Katere bodo druge modne barve letošnje pomladi in poletja, si preberite na dani povezavi.

Vir naslovne fotografije: apopofpretty.com

11 KOMENTARJI

  1. Ful vesela, ker mi je ta barva noro všeč, poživi garderobo, lepo paše k obrazu… Pa seveda tudi kar se tiče ostalih stvari, je super videt to barvo tudi vsepovsod drugje.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj