­

Kako jih kombinirati?

Balerinke lahko kombinirate h kateremukoli oblačilu – krilo, hlače, hlače s ¾ dolžine, kapri hlače, kratke hlače … pri balerinkah ni ovir. Paziti je potrebno le pri izjemno širokih dolgih hlačah, še posebej, če imate manjšo številko noge. Balerinke zaradi okrogline namreč nogo optično zmanjšajo in če široke hlačnice segajo preko čevljev, bo vaša noga delovala še manjša.

Balerinke Fendi

Fendi

Kombinacijo z oblačili izberite glede na počutje ter izgled, ki ga želite doseči. Eleganten model balerink lahko kombinirate v popolnoma eleganten, službeni izgled s kostimom, srajčkami ter pravilno izbranimi elegantnejšimi materiali ali pa dosežete sproščeno eleganco z raznimi modnimi dodatki, topi ali majicami v bolj sproščenem kroju.

Balerinke Jimmy Choo

Jimmy Choo

Športni stil balerink kombinirajte v sproščen športni izgled z mehko padajočimi širokimi hlačami, kratkim jeans mini krilom, daljšimi bombažnimi majicami, zanimivimi tanjšimi puloverčki, ter seveda z modnimi dodatki. Če želite malce resnejši, a še vedno sproščen, videz, kombinirajte jeans ter kak resnejši kos v materialih kot so lan, bombaž ter viskoza.

Balerinke Tory Burch

Juicy Couture

Ker so balerinke ponavljajoči se trend, ki ustreza vsem, nakup ne bi smel biti vprašljiv. Edini problem se lahko pojavi, ko se boste odločale za pravi model. Lahko se vam namreč zgodi, da boste iz trgovine namesto z enim samim odšle z več pari balerink. Pa lepo jih nosite!

Foto: net-a-porter.com

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj