… modna ikona, poznana pa je tudi po vlogi v filmu Zajtrk pri Tiffany. Audrey je v času svojega življenja iz rokava stresla kar nekaj življenjskih modrosti …

"Za lepe oči išči dobro v drugih; za lepe ustnice govori samo prijazne besede, za življenjsko ravnovesje pa hodi z zavedanjem da nisi nikoli sama."

"Verjamem v rožnato. Verjamem, da je smeh najboljši porabnik kalorij. Verjamem v poljubljanje, v veliko poljubljanja. Verjamem v to, da je potrebno biti močan, kadar se vse zdi narobe. Verjamem, da so vesela dekleta, najlepša dekleta. Verjamem, da je jutri drug dan in verjamem v čudeže."


Foto: 4.bp.blogspot.com

"Sem poštena in ti želim povedati, da še vedno berem pravljice in všeč so mi najbolj od vsega."

"Pleši kot da te nihče ne opazuje, ljubi kot da nisi bil nikoli prizadet, poj kot da te ne more nihče slišati in živi kot da so na Zemlji nebesa."

"Lepota ženske ni v oblačilih, ki jih ima oblečena; v postavi, ki jo nosi ali v njenih laseh. Lepoto ženske je videti v očeh, ki so vrata do njenega srca, kraj, kjer prebiva ljubezen. Resnična lepota ženske se odraža v njeni duši. Je skrbna in ljubeče goji strast, ki jo izžareva, njena lepota pa z leti še raste."

Se strinjate z njenimi besedami? Kateri njen verz vam je najbolj všeč?

Vir naslovne fotografije: karenquinn.net
 

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj