… reakcije zelo pozitivne in začelo je naraščati pričakovanje. Sedaj pa so vse bodoče neveste le dočakale, saj je od danes dalje kolekcija dejansko na voljo na spletni strani. Direktorica za dizajn Vanessa Spence je povedala, da se v kolekciji najde nekaj za popolnoma vsako nevesto: "Naše kreacije zajemajo vse, tako, da bo lahko čisto vsaka nevesta našla poročno obleko zase. Poročna kolekcija zajema klasične poročne obleke, pa tudi bolj alternativne kose kot so poročni pajac in poročni kostimi, ki so idealna izbira za sodobne neveste. Tudi cene so izjemno dostopne, kar pomeni, da lahko kupite tudi več oblek in imate več denarja za poročno potovanje ali samo poroko."

Ko se omeni ceno, se hitro pojavi dvom v kakovost, ki jim je bila že večkrat očitana, a Spence trdi, da na račun cene kakovost ni prav nič okrnjena, čeprav celotni najdražji videz ne preseže 450 evrov: "Cena ni bila omejitev, saj je ekipa ASOSa zelo izkušena v ustvarjanju prelepih oblačil za posebne priložnosti. Svoje znanje so prenesli na poročno kolekcijo in tesno sodelovali s krojači, da so ustvarili popolne silhuete za vsako nevesto za njen poročni dan. Poročne obleke so lahko zelo drage, a ustvarili smo kolekcijo, ki ni žrtvovala kakovosti ali oblike na račun cene."

Drugačna pa bo tudi dostava, saj bo namesto v navadni plastični vrečki in kartonski škatli, v kakršnih pošilja ASOS, obleke pakirala ASOS ekipa v belih oblačilih in z belimi rokavicami ter poslane preko posebne kurirske službe, kar bo zagotovilo, da bodo obleke dostavljene v brezhibnem stanju. Kolekcija bo na voljo v normalnih velikostih od konfekcijske  številke 34 do 44, nekatere pa celo do številke 56.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj