Trendovske barve v toplih in hladnih tonih namreč nudijo svežino ter poudarijo žensko lepoto in njen naraven izgled. Artistry Bloom in Colour pomlad 2011 vsebuje dve paleti ličil pudraste teksture. Kolekcijo, ki bo na voljo le omejen čas, krasi elegantna oblika škatlice s cvetličnim vzorcem in kristali Swarovski.

Paleta Tender za topel videz je sveža paleta s toplimi olivnimi, zlatimi in zemeljskimi toni, ki vključuje naslednje izdelke: komplet senčil za oči v olivni, nežno rumeni in rjavi barvi (36,79 EUR), rdečilo za lica (33,31 EUR), svinčnik za oči v rjavi barvi (15,75 EUR) in šminka v marelični barvi (24,32 EUR).

Artistry Bloom in Colour Tender­

Artistry Bloom in Colour Tender

Paleta Refresh za hladen videz je harmonično paleta s hladnimi indigo modrimi in sivkastimi toni, ki vključuje izdelke: komplet senčil za oči v sivi, nežni in indigo modri barvi (36,79 EUR), rdečilo za lica (33,31 EUR), svinčnik za oči v modri barvi (15,75 EUR) in šminka v barvi slive (24,32 EUR).

Artistry Bloom in Colour Refreshh

­Artistry Bloom in Colour Refresh

Barvna kolekcija Tender, ki vsebuje paleto za topel videz, je primerna za olivni ali zlat ten kože, kolekcija Refresh s paleto za hladen videz pa lahko uporabljajo ženske z bolj bledim slonokoščenim ali rožnatim tenom kože.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj