… brezčasna lepota in legendarni glamur – vse to združuje lepotna ikona Dita Von Teese. Umetnica, ki ji je z edinstveno in vedno vrhunsko izpeljano interpretacijo uspelo prenesti burlesko v sodobni čas. Njen unikatni videz sestavljajo brezhibna porcelanasta polt, intenzivno črno obrobljene oči in čutne rdeče ustnice. V kolekciji ličil Dita von Teese Classics je skrita skrivnost ikoninega glamuroznega stila, saj jo sestavljajo produkti, ki prav vsaki ženski zagotavljajo doseganje  legendarnega videza starega Hollywooda.

Artdeco Dita Von Teese

Dita Von Teese je sodelovala pri snovanju in razvoju nove Artdeco Dita Von Teese Classics kolekcije. Pri razvoju je zaupala svojemu prefinjenemu občutku, največji poudarek pa namenjala teksturam ličil in barvni paleti. Sodelovala je tudi pri preobrazbi videza embalaž, saj so le-te pridobile nov, retro navdihnjen dizajn in poseben Dita Von Teese logotip z Ditino ročno pisavo. Kolekcija ličil  Dita Von Teese Classics slavi glamur, brezčasno eleganco in umetnost lepote.

Kompaktni puder ‘Compact Powder Dita’ v odtenku Face Fatal’ (št. 1) zagotavlja popolno porcelanasto polt ‘à la’ Dita Von Teese. Fini kompaktni puder iz omenjene kolekcije, s svojo gladko in svileno teksturo zagotavlja transparenten nanos in nežno matira polt.

Rdečilo za lica ‘Blusher Dita’ (4 odtenki).

Dita je za nas izbrala rdečila za lica v svojih najljubših barvah pomladi: subtilno roza ‘Starlet’ (št. 31), ‘Ingenue’ (št. 09) v marelični barvi in živahno roza ‘Ivresse’ (št. 20) ter ‘Paramour’ (št. 22).

Črtalo za oči ‘Eye Styler Dita’ (1 odtenek)

Črtalo za oči z navojem ‘Minuit’ (št. 51), zaradi svojega ergonomičnega dizajna omogoča čvrst prijem in zagotavlja natančno ter enostavno nanašanje intenzivno obarvane teksture. Črtalo je idealno tudi za občutljive oči.

Tuš za veke v gelu ‘Gel Eyeliner Dita’ (1 odtenek)

Ekstremno črn tuš za veke v odtenku ‘Nocturnelle’ (št. 1), že z enim samim nanosom pričara popolno črto na zgornji veki. Vodoodporni eyeliner v gelu vsebuje ogljeno črn pigment, ki dramatično poudari oči. Ker je dolgoobstojen in se izjemno hitro posuši, zagotavlja svež videz skozi ves dan.

Čopič za nanos črtala za oči v gelu ‘Art Couture Eyeliner Brush’ (1 odtenek)

Art Couture čopič za nanos črtala je narejen iz izjemno finih vlaken in zagotavlja dva različna videza. Z uporabo konice dosežemo naravni videz črte, pri uporabi večje površine čopiča pa, z debelejšo obrobo, dosežemo bolj glamurozni večerni videz.

Mat senčilo ‘Eyeshadow matt Dita’ (6 odtenkov)

Ustvarite Ditin zapeljivi pogled z mat senčili za veke v toplih rjavih odtenkih ‘Brunesque’ (št. 520), ‘Sepia’ (št. 530) in ‘Mink’ (št. 524), ki pridejo še posebno do izraza v kombinaciji s svetlejšim odtenkom ‘Petticoat’ (št. 554). Za bolj misteriozni večerni videz in učinek zadimljenih oči, pa sta idealna odtenka ‘Veuve Noir’ (št. 503) in ‘Von Fleece’ (št. 512).

Glamurozno senčilo za oči ‘Glamour Eyeshadow Dita’ (6 odtenkov)

Glamurozno senčila za oči z drobnimi perlastimi pigmenti čudovito poudarijo oči. Medtem, ko ‘Night Porter’ (št. 300) in ‘Opulence’ (št. 369) nudita dramatičen učinek, ‘Wisp’ (št. 370), ‘Spotlight’ (št. 371), ‘Gilded Lily’ (št. 374) in ‘Plush’ (št. 375) nudijo naraven, a kljub temu lesketajoč videz.

Škatlica za senčila z ekskluzivnim dizajnom ‘Beauty Box Quadrat Dita’

Senčila lahko spravimo v magnetno škatlico za senčila v retro dizajnu, ki ga je navdihnil čudovit vintage nakit.

Maskara ‘Art Couture Lash Volumizer Dita’ (1 odtenek)

Luksuzna maskara vranje črne barve ‘Raven’ (št. 01) zaključi videz v popolno celoto. Maskara v glamurozno črni barvi poudari volumen, dolžino trepalnic in loči trepalnice med seboj. Naravni vosek z vsakim nanosom poskrbi za nego in zaščito trepalnic. Maskara je popolna tudi za občutljive oči.

Umetne trepalnice ‘Eyelashes Dita’ (2 verziji)

Umetne trepalnice ‘Eyelashes Dita’ so ročno izdelane in zagotavljajo popoln videz za posebne priložnosti. Za dramatičen ‘diva videz’ so popolna izbira trepalnice št. 39, saj z dodanimi svetlečimi kamenčki, še dodatno poudarijo pogled.

Šminka ‘Art Couture Lipstick Velvet Dita’ (6 odtenkov)

Kolekcija šmink Art Couture Lipstick velvet elegantno obarva ustnice. Na razpolago je v močno oranžni ‘Bon Bon’ (št. 607), intenzivno roza ‘Follies Pink’ (št. 637) in roza ‘Demoiselle’ (št. 645). ‘Muse Red’ št. (615), ‘Parlez-Vous’ (št. 620) in ‘Maitresse’ (št. 628) pa poskrbijo za zapeljivo rdeče obarvane ustnice. Šminka, ki ne vsebuje silikonov, zagotavlja dolgo obstojnost, prekrivnost in bleščeč lesk. Čebelji vosek, vosek kandele in vosek karnaube ustnice zaščitijo in jih rahlo nadišavijo.

Črtalo za ustnice ‘Lip Liner Dita’ (3 odtenki)

Črtalo za ustnice bo na voljo v treh odtenkih rdeče: ‘Vermillion’ (št. 06), ‘Dame’ (št. 10), ‘Fatal’ (št. 15). Nežna, a čvrsta tekstura črtala na osnovi voska, je idealna za natančno obrobo ustnic.

Sijaj za ustnice ‘Lip Lacquer Dita’ (1 odtenek)

Sijaj za ustnice zagotavlja izjemno dobro prekrivnost in sijoč učinek. Nanos kremnate teksture olajša ekstremno kratek čopič.

Artdeco Dita Von Teese kolekcija­

Lak za nohte ‘Nail Lacquer Dita’ (4 odtenki)

Dita ničesar ne prepušča naključju. Njeni nohti vedno sijejo v ‘half-moon’ videzu, ki ga dosežemo z uporabo dveh različnih lakov za nohte. Najprej na predel ob korenu nohta nanesemo Moonlight’ (št. 180) v perlasto beli, pustimo, da se posuši in nato na preostali del nohta nanesemo sloj enega od lakov v rdeče-roza odtenku: ‘Dragon Lady Red’ (št. 10), ‘Demoiselle Pink’ (št. 19) ali ‘Femme Fatal’ (št. 25). Lak za nohte vsebuje keramične delce, ki zagotavljajo izjemen lesk in dolgotrajno obstojnost. Poliestrska smola skrajša čas sušenja in prepreči razbarvanje. Visoko kakovostna najlonska vlakna čopiča pa zagotavljajo enakomeren nanos.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj