… pogosto sledijo še umazane podrobnosti, ki so vzrok razhoda. To se je zgodilo tudi v primeru razhoda Arnolda Schwarzeneggerja in Marie Shriver – Arnold je namreč javno priznal, da je imel pred dobrimi desetimi leti razmerje z eno izmed njihovih uslužbenk. A  zgodba se tudi tu ne zaključi, saj sta takrat spočela tudi otroka, ki naj bi bil zdaj star okoli 10 let.

Po poročanju ameriškega časnika Times naj bi 25-let trajajoča zakonska zveza propadla v začetku letošnjega leta, ko je Schwarzenegger priznal, da ima še enega otroka z drugo žensko, spočetega v času zakonske zveze z Mario Shriver. Maria se je po tem izselila iz njunega skupnega bivališča.

Uslužbenka Mildred Baena, s katero ima Arnold Schwarzenegger otroka, je s svojim delom pri družini Schwarzenegger-Shriver po 20-ih letih zaključila in se upokojila januarja letos.

arnold_schw_mildred_baena

Nekdanja služkinja Mildred Baena

(Foto: INF)

Arnold Schwarzenegger je v izjavi za časnik povedal: “Svoji ženi sem povedal za ta dogodek, ki se je zgodil pred desetimi leti. Popolnoma razumem in si tudi zaslužim čustva jeze in razočaranja s strani mojih prijateljev in družine. Za to ni nobenega izgovora in prevzemam popolno odgovornost za bolečino, ki sem jo s tem povzročil. Opravičil sem se Marii, svojim otrokom in družini. Res mi je zelo žal. Prosim medije, da spoštujejo mojo ženo in otroke v tem zelo težkem obdobju. Sam si zaslužim pozornost in kritiko, ne pa tudi moja družina.”

Povedal pa je tudi, da je finančno skrbel za otroka.

Prevarana in razočarana Maria Shriver pa je menda že najela odvetnika za ločitve, v izjavi za javnost pa je prosila za sočutje: “To je zelo boleč, srce parajoč čas. Kot mater me skrbi le za moje otroke. Prosim za sočutje, spoštovanje in upoštevanje zasebnosti, ko bom s svojimi otroki skušala ponovno sestaviti naša življenja in zaceliti rane. Nimam nadaljnjih komentarjev.”

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj