iPod Classics je sedaj na voljo z 80GB ter 160GB prostora s prenovljenim vmesnikom imenovanim CoverFlow ter z novim, tanjšim metalnim ohišjem. Cena v ZDA $249 za model z 80GB ter $349 za model z 160GB pomnilnika.

iPod Classics

iPod Nano sedaj omogoča predvajanje video posnetkov, prav tako pa ima prenovljen vmesnik CoverFlow. Prenovili so obliko, dodali večji ter kakovostnejši zaslon in metalno ohišjem v petih novih barvah. Model s 4GB pomnilnika stane $149, model z 8GB pomnilnika pa $199.

iPod Nano

iPod Shuffle z 1GB pomnilnika je na voljo v štirih novih barvnih odtenkih.

iPod Shuffle

Kot novost je bil predstavljen iPod Touch, ki je opremljen z na dotik občutljivim zaslonom, podporo brezžičnim omrežjem ter 8 ali 16 GB pomnilnika. Uporabniški vmesnik je podoben kot na revolucionarnem telefonu iPhone. Debelina igračke je le 8mm, cena za 8GB model je $299, 16GB model pa $399.

 iPod Touch iPhone 

V Sloveniji nakup zaenkrat še ni mogoč.

Apple pa še vedno žanje neverjetne prodajne uspehe s svojim iPhone-om. Ta teden so objavili, da so prodali že millijon telefonov v 74 dneh odkar je telefon na voljo, v prvih treh dneh pa so prodali kar preko 525.000 primerkov.

www.apple.com

7 KOMENTARJI

  1. Imam ipod shuffle v modri barvi-meni je popolnoma dovolj in niti ne potrebujem predvajanja naslovov skladb, video clipov…Sem pa slišala, da je njihov iphone prava uspešnica, kar je potrjeno še z vsemi številkami.

  2. Te za zadevico so čisto majhne, sploh niso bajski, morda je le novi ipod touch malo prevelik, za kak normalen žep. Sicer pa tako obstaja za vsaki model armband s katerim tek potem sploh ni problematičen. Drugače so pa tudi meni stari nanoti precej lepši, še posebaj barve, ki so bolj žive, ne vem zakaj so jih potemnili za to kolekcijo.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj