Na torkovi modni reviji pomlad/poletje 2023 Virginie Viard za Chanel v Parizu so bile seveda prisotne redne obiskovalke Chanelovih revij, med njimi veteranki Vanessa Paradis in Charlotte Casiraghi. Poleg že znanih obrazov pa je bil v prvi vrsti tudi nov, čeprav presenetljivo znan obraz.

Apple Martin – hči Gwyneth Paltrow in Chrisa Martina – je sedela na klopi poleg Lucy Boynton, Sadie Sink in Angèle ter tako debitirala v svetu mode.

Apple je bila oblečena v kvačkano mini obleko in pripadajočo jopico – obe sta bili izdelani iz Chanelovega značilnega tvida bouclé – ter obuta v elegantne mokasine, ki jih je dopolnila z mini torbico z zavihkom, kar je spominjalo na zgodnje outfite njene matere Gwyneth, ki je obiskovala Chanelove revije v času, ko je bil Chanelov direktor še Karl Lagerfeld.

Osemnajstletnica ima enako svetle lase, kot jih ima njena mama; enako s prečo na sredini, videz pa je popestrila z močno poudarjenimi očmi.

Najstnica se sicer redno pojavlja na Instagramu svoje mame – pogosto na selfiejih – medtem, ko je njeni profil zaseben. Apple je torej v nasprotju z večino svojih vrstnikov iz generacije Z raje bolj zasebna.

PREBERITE TUDI: Ponosna Gwyneth Paltrow je objavila fotografijo svoje 16-letne hčere. Kako čas leti!

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj