Predstavnik Anne Heche je v izjavi povedal, da je igralka po prometni nesreči utrpela katastrofalno hudo poškodbo možganov in da trenutno potekajo načrti za postopek darovanja njenih organov.

“Na žalost je Anne zaradi nesreče utrpela hudo anoksično poškodbo možganov in ostaja v komi v kritičnem stanju,” pravi zastopnik v izjavi v imenu Hechejeve družine.

“Ni pričakovati, da bo preživela.”

“Že dolgo se je odločila, da bo darovala svoje organe, zato jo ohranjajo na aparatu za vzdrževanje življenja, da bi ugotovili, ali so kateri od njih uporabni,” pravi predstavnik.

V izjavi je še izražena hvaležnost za izkazano podporo in skrb za 53-letno Hechejevo po uničujoči prometni nesreči, ki se je zgodila 5. avgusta.

“Zahvaljujemo se vsem za prijazne želje in molitve za Annino okrevanje ter predanemu osebju in čudovitim medicinskim sestram, ki so skrbeli za Anno v Grossmanovem centru za opekline v bolnišnici West Hills,” se nadaljuje izjava.

Glede njene zapuščine: “Anne je imela veliko srce in se je s svojim velikodušnim duhom dotaknila vseh, ki jih je srečala,” pravi predstavnik v imenu družine. “Bolj kot izjemen talent je za svoje življenjsko delo štela širjenje prijaznosti in veselja – zlasti premikanje igle za sprejemanje tistih, ki jih imamo radi. Spominjali se je bomo po njeni pogumni iskrenosti in jo zelo pogrešali zaradi njene svetlobe.”

V šestih dneh, odkar se je z avtomobilom zaletela v hišo v soseski Mar Vista v Los Angelesu, igralka ni nikoli prišla k zavesti. Ogenj je uničil hišo, Heche pa je bila v kritičnem stanju in intubirana.

“Ima resno poškodbo pljuč, ki zahteva mehansko ventilacijo, in opekline, ki zahtevajo kirurški poseg,” je 8. avgusta povedal igralkin zastopnik. “Je v komi in po nesreči še ni prišla k zavesti.”

Ko se je razširila novica o nesreči, so številni njeni oboževalci in tisti, ki so jo poznali, na družbenih omrežjih izrekli podporo zvezdnici. Tudi igralec James Tupper, bivši partner, s katerim sta bila par do razhoda januarja 2018, torej več kot 10 let, ji je poslal svoje pozdrave.

“Misli in molitve za to čudovito žensko, igralko in mamo Anne Heche danes zvečer ,” je zapisal na Instagramu in podpisal fotografijo Hechejeve in 13-letnega sina Atlasa. “Ljubimo te.”

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj