Pri Louisu Vuittonu niso želeli ne potrditi ne zanikati teh govoric, Angelina pa naj bi predstavljala kolekcijo za jesen in zimo 2011/12.

Kolekcija za letošnjo jesen in zimo bo menda najbolj seksi kolekcija doslej, temeljila pa bo na dogajanju v preddverju hotela Claridge’s Hotel in spolnimi dogajanji, ki so se odvijala za zaprtimi vrati. Angelina se bo tako preko te kolekcije vrnila v svojo intenzivno seksualno preteklost, ki je popolno nasprotne vloge, ki jo ima sedaj – to je skrbna mati in dobrodelnica.

Kreativni direktor kampanje bo Marc Jacobs, ki ima že precej izkušenj s sodelovanjem z zvezdnicami, med drugimi so njegove kreacije predstavljale že Victoria Beckham in Winona Ryder, znamko Louis Vuitton pa Madonna in Scarlett Johansson.

Oglasno kampanjo bo posnela legendarna fotografinja Annie Liebowitz, ki že dolga leta snema za znamko Louis Vuitton, izšla pa naj bi letošnje poletje. Oglasi bodo tokrat le tiskani.

To pa ni Angelinino prvo sodelovanje s katero izmed modnih hiš – lani je namreč zaključila s predstavljanjem znamke St. John, poleg tega pa ima svojo linijo nakita z imenom ‘Style of Jolie’. Sicer pa Angelini znamka LV ni tuja, saj je znana oboževalka njihovih torbic in pogosto jo lahko vidimo, kako nosi katero izmed njihovih kreacij.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj