… materinstvu in izzivih, s katerimi se spopada. “Ne vidim se kot tradicionalna mati, ki ostaja doma. Nikoli nisem bila dobra mama glede tega,” je dejala. Filmska zvezda je posvojila 19-letnega Maddoxa, 17-letnega Paxa, 16-letno Zaharo, 14-letno Shiloh, iz zakona z Bradom Pittom pa ima dvanajstletna dvojčka Vivienne in Knox. V intervjuju je povedala tudi, kako jo je družina pozdravila po več težkih letih življenja. Za Vogue je zvezdnica filma ‘Tomb Raider’  pozirala pred svojim domom v Los Angelesu, vrednem 25 milijonov dolarjev.

“Čeprav sem si želela imeti veliko otrok in biti mama, sem si to vedno predstavljala v vlogi Jane Goodall, ki potuje skozi džunglo. Nikoli nisem razmišljala o materinstvu na tradicionalen način. Počutim se, kot da mi manjka spretnosti, da bi bila takšna mama, vendar mi uspe, ker so otroci precej vzdržljivi in ​​mi pomagajo, sama pa v tem sploh nisem dobra,” je povedala Jolie.

Humanitarka se je od 57-letnega igralca Brada Pitta ločila že dve leti nazaj, po 12 letih zveze in dveh letih zakona. Povedala je tudi, da sta trenutno v “boljših odnosih”, ko gre za boj za finance in skrbništvo nad otroki. “Veselim se svojih petdesetih. Zdi se mi, da bom šla še korak dlje, čeprav sem bila z otroki na trampolinu, ko so mi rekli ‘Ne mama, ne delaj tega. poškodovala se boš,” je še povedala v intervjuju.

Ko je govorila o življenju po razpadu zakonske zveze s Pittom, je razkrila, da še vedno živi blizu njega. “Želela sem, da bi bila otroka blizu očeta. Od njega smo oddaljeni le pet minut,” je dejala. “Zadnja leta so bila zame precej težka. Osredotočila sem se na zdravljenje naše družine. Počasi se vračam, vendar si še nisem popolnoma opomogla. Načrtujem,” je zaključila.

PREBERITE TUDI: Je Angelina Jolie končala svojo igralsko kariero?

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj