… junija 2012 do junija 2013 zaslužila kar 33 milijonov ameriških dolarjev (nekaj manj kot 25 milijonov evrov), kljub temu, da ni imela večje filmske vloge že več kot tri leta. Po oceni revije Forbes igralka za vlogo v filmu povprečno zasluži 15 milijonov ameriških dolarjev, kar je 11,5 milijona evrov.


uk.askmen.com

Na drugo mesto lestvice najbolj plačanih igralk se je uvrstila z Oskarjem nagrajena Jennifer Lawrence, ki naj bi v istem časovnem obdobju zaslužila 26 milijonov ameriških dolarjev (malo več kot 19,5 milijona evrov). Jennifer naj bi kmalu zaslužila precejšnjo vstoto denarja, saj bo novembra v kinematografe prišel drugi del trilogije Igre lakote (The Hunger Games), kjer Jennifer igra glavno vlogo.

Kristen Stewart, ki je bila lani prva (z zaslužkom 34,5 milijona ameriških dolarjev, kar je skoraj 26 milijonov evrov), pa je letos padla na tretje mesto, z zaslužkom 22 milijonov ameriških dolarjev (nekaj več kot 16,5 milijona evrov). Na četrto mesto Forbsove lestvice se je uvrstila Jennifer Aniston, z zasluženimi 20. milijoni ameriških dolarjev (malo več kot 15 milijonov evrov).


iamsupergorge.com

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj