Bila sta lepa, elegantna in zelo cenjena v svojem poklicu. Dolgo časa so za njuju cvetele vrtnice, Brad je posvojil Angeline tri posvojene otroke, 19-letnega Maddoxa, 16-letnega Paxa in 15-letno Zaharo, družino pa sta razširila s svojimi tremi biološkimi otroki, 14-letno Shiloh in 12-letnima dvojčkoma Knoxom. in Vivinenne.

Potem pa sta leta 2016 56-letni dobitnik Oskarja in 45-letna oskarjevka napovedala ločitev, mediji pa so govorili, da je bil razlog Bradov alkoholizem in izbruhi jeze. Ti naj bi domnevno privedli do njegovega hudiga prepira z Maddoxom med letom zasebnega letala, čemur je sledila Angelinina odločitev, da bo vložila zahtevo za ločitev. Portal CheatSheet je razkril zdaj neznane podrobnosti domnevne preiskave zasebnih preiskovalcev, ki jo je Angelina najela med poroko, kar je pokazalo, da je imel Brad slabše razvade kot alkohol in da je njegovo vedenje njegovo ženo dobesedno prisililo k ločitvi.

Vir blizu nekdanjih zakoncev je razkril, da je Angelina najela preiskovalce, da spremljajo njenega moža, ker so se takrat v medijih pojavile govorice, da jo vara s francosko igralko Marion Cottilard, s katero sta takrat snemala v Londonu. Angelina je želela vedeti resnico, je dejal vir, preiskovalci pa so lahko našli dokaze o Bradovi nezvestobi, a ne le s francosko igralko, ampak tudi z ruskimi prostitutkami! Domnevno naj bi bil večkrat posnet na zabavah v družbi prostitutk ruske narodnosti in z njimi užival težke droge. Angelina je bila šokirana.

PREBERITE TUDI: Je Angelina Jolie končala svojo svojo igralsko kariero?

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj