Andre Agassi in Steffi Graf imata eno najsrečnejših razmerij, wimbledonski prvak pa je v soboto na Instagramu stopil srca s fotografijo svoje žene. Wimbledonski prvak se je z olimpijsko prvakinjo poročil leta 2001.

Andre je med izletom delil fotografijo svoje ljubljene žene, ko je fotografirala okolico. Steffi je nosila svetlo modro majico in črne hlače, ko je posnela fotografijo neba, medtem ko je dvojica skupaj obiskala plažo. Andre je svojo objavo opremil le s srčnim smeškom, v odgovor oboževalcu pa je dodal: “Moja draga obožuje svoje fotografije.”

Oboževalcem je bil posnetek zelo všeč, saj je eden od njih navdušeno zapisal: “Hvala, ker vedno objavljaš slike Steffi! Tako zelo jo imamo radi!!!! No, vaju oba!!! Najljubši par!!!”

Par pogosto deli srečne fotografije eden drugega, v začetku meseca pa je Andre delil sliko svoje žene, kako se vozi na rolki. Na fotografiji je bila nosilka 22 naslovov za grand slam videti vsaj desetletje mlajša od svojih 54 let – in je dokazala, kako fit in aktivna je še vedno.

Andre je o njuni dolgotrajni ljubezenski zgodbi povedal: “Rada kuhava skupaj. Rada skupaj hodiva na izlete. Rada imava celo skupno nakupovanje živil, razdeljevanje … To je pravo življenje. In sva blagoslovljena.”

Oče dveh otrok je nadaljeval: “Mislim, da je tako kot pri uspehu v življenju ali pri vsem, kar počneš. Mislim, da gre za odločenost, da moraš biti v največji meri v sebi, v ravnovesju z največjo mero tega, kar nekdo potrebuje od tebe, dajati tisto, kar moraš dati, in ne poskušati dajati tistega, česar nimaš. Vendar ne puščati ničesar v rezervoarju, kadar lahko daš prav.”

Andre in Steffi sta se spoznala po svojih zmagah v Wimbledonu leta 1992. Čeprav je Andre pozneje priznal, da je bil vedno naklonjen v Nemčiji rojeni športnici, je minilo skoraj desetletje, preden sta se zaljubila.

Par se je nazadnje poročil leta 2001 na njunem nastopu v Las Vegasu, priča pa sta bili le njuni materi. Andre in Steffi imata dva otroka, Jadena in Jaza.

PREBERITE TUDI: Še en zvezdniški par, ki je živel zelo tiho in zasebno življenje, se ločuje

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj