­Kozmetična industrija je tržišče zasula s številnimi izdelki za nego kože. Ob hitrem tempu življenja uporabniki navadno ne dobijo dovolj informacij o negovalnih kremah in zato pogosto posegajo po izdelkih, ki niso primerni za njihov tip kože. Še več: največkrat niti ne vedo, kakšen je njihov tip kože. Zato je največkrat merilo za nakup preparata cena oziroma pojavnost v reklamnih kampanjah ali vpadljiva embalaža.

Dolgoletne izkušnje na področju kozmetike in zdravja ter sodelovanje s številnimi športniki so pripeljali do spopada z velikim izzivom: ponuditi uporabnikom tako imenovano pametno kozmetiko, ki bo kožo na katerem koli delu telesa spodbudila do te mere, da si bo “vzela” potrebne informacije, ki jih krema vsebuje in s tem ohranila lastno ravnovesje.

Aktivne sestavine kozmetične linije ANAYA so naravne, zat­o lahko potrdimo, da so vse naše kreme in olja POPOLNA KREACIJA NARAVE v sodelovanju s strokovnjaki, ki sledijo novostim v razvoju novih tehnologij v kemiji in farmaciji. Vsi izdelki kozmetike ANAYA so testirani v laboratoriju Analytec v Franciji. Proizvodnja poteka po dobri proizvodni praksi (GMP) v Galenskem laboratoriju.

Cilj kozmetike ANAYA ni izpostaviti substanco, ki je trenutno moderna ali tržišču še neznana, kar klasičnega uporabnika navdaja z upanjem, da bo sedaj njegova koža lepša, mlajša in bolj zdrava.

To pa ne pomeni, da jih kozmetika ANAYA ne vsebuje – le cilj je drugačen. Izpostavimo celoten izdelek, celo linijo, kjer ni učinek skrit le v sestavinah, temveč v njihovi kombinaciji in razmerju.

Kozmetiko ANAYA predstavlja Dermalan krema za suho kožo, Dermadol aktivna krema ter masažna olja Marine blue, Kristall in Lotus. Spekter delovanja je izredno širok, razvijamo pa tudi še nadaljnje izdelke, ki bodo kmalu na voljo.


ANAYA Dermadol, krema proti bolečinam (50 ml in 100 ml)

anaya_dermadol 

Krema Dermadol je namenjena negi in masaži kože v predelu mišic in sklepov. Je nepogrešljiva krema v športni kozmetiki. Pospešuje prekrvavitev kože, jo sprošča in ustvarja občutek ugodja ter tako izboljša splošno počutje.

Krema je priporočljiva pred in po športnih aktivnostih, saj pospešuje prekrvavitev kože. Pri utrujenih in napetih nogah sprošča mišično napetost in s tem izboljša počutje. Za boljše počutje je primerna po terapevtski masaži. Na kožo deluje energetsko in poživljajoče.

Krema ne vsebuje sintetičnih dišav, mineralnih olj, PEG in propilenglikola in je popolna kreacija narave.


ANAYA Dermalan, krema za suho kožo (50 ml)

anaya_dermalan 

Krema Dermalan je namenjena negi suhe kože. Celicam kože daje dodatno količino antioksidantov in drugih hranilnih snovi in s tem energijo za lastno obnovo. Nanašamo jo na vse tiste predele kože, kjer je koža izsušena, razpokana, zadebeljena, hrapava, se lušči in slabo prekrvavljena.

Priporočamo:

 • za nego suhe, trde, zadebeljene, razpokane kože (komolci, kolena, pete …);
 • za nego kože, ki se lušči predvsem v zimskih mesecih: na golenih in nadlakti;
 • za nego trde, zadebeljene, suhe kože na petah in stopalih;
 • za nego kožnih razpok na rokah in petah;
 • za nego suhe, razpokane kože od vremenskih vplivov (mraz, sonce …);
 • za nego kože na rokah;
 • za nego kože na obrazu, če je slabo prekrvavljena ( mastna koža, nečista koža …).

Krema nahrani kožo, kjer je to potrebno.

Krema ne vsebuje sintetičnih dišav, mineralnih olj, PEG in propilenglikola in je popolna kreacija narave.

Po novih zanimivih izdelkih kozmetike ANAYA povprašajte v vaši lekarni in specializirani trgovini,
na voljo pa so že v naslednjih dobro založenih lekarnah in specializiranih trgovinah:

Ljubljana:

 1. Proloco medico trgovina na Trubarjevi 93 zraven kliničnega centra;
 2. Lekarna Nove Poljane in na www.lekarnar.com;
 3. Lekarna Brod;
 4. Lekarna Žužek na Tržaški 118;
 5. Lekarna Prule – Trnovo na Hrenovi ulici 19
 6. Prodajalna zdrave hrane Jablana v pokriti tržnici BTC;
 7. Pharmacare, Mercator center Nove Jarše, Beblerjev trg 2;
 8. Kozmetika Lorger na Mokrški 24.


Drugje:

 • Trgovina SIVKA v Škofji Loki;
 • Trgovina pri lipi v Dragomeru;
 • Trgovina META v Radovljici;
 • Lekarna Bled na Ljubljanski c. 4  na Bledu v trgovskem centru;
 • Trgovina Ortana v Radovljici;
 • Lekarna Plavž na Jesenicah in na www.lekarna-plavz.com;
 • Trgovina Dobra misel v Lescah;
 • Pharmacare, Mercator Primskovo, C.Staneta Žagarja 69;
 • Studio lepote in zdravja v Kranjski gori na Tičarjevi 12;
 • Anaya referenčni studio na Bledu v Hotelu Jelovica.

Promocije kozmetike Anaya v mesecu marcu, kjer lahko dobite dodatne informacije:

 • 2. 3. Trgovina Sivka v Škofji Loki od 10 – 16;
 • 3. 3. Lekarna Plavž na Jesenicah od 10 – 18;
 • 12. 3. Lekarna Nove Poljane od 15 – 19;
 • 13. 3. Pharmacare Nove Jarše Ljubljana od 11 – 17;
 • 17. 3. Lekarna Brod Ljubljana;
 • 20. 3. Pharmacare, Mercator Primskovo Kranj od 14 – 19;
 • 24. 3. Lekarna Žužek Ljubljana od 10 – 14  in od 15 – 18;
 • 28. 3. Prodajalna zdrave hrane Jablana v BTC pokriti tržnici od 9 – 15.

6 KOMENTARJI

 1. Super kozmetika, meni je zelo všeč, vsekakor jo bom še naprej uporabljala, PRIPOROČAM JO ŠE DRUGIM, ter tudi moje prijateljice so zadovoljne.
  Z DERMADOLOM sem namazala moža, ki je imel “heksenšuš” in neverjetno se je do večera že bolje počutil.
  DERMALAN mi je pa pozdravil razpokane pete.

 2. Obe kremi sem dobila za darilo, bila skeptična glede učinkovitosti. Kar nekaj zadev sm že preizkusila ampak ti dve sta pa enkratni. Lokalno si jo namažem na obolelo mesto, občutek prijeten, hitro vpijajoča krema in olajšanje in izničenje bolečine. Dermalan uporablja mož na petah in komolcih, po rednem mazanju razpok ni bilo več. Meni je všeč ker je se hitro vpije in ne pušča mastnih madežev, za delo na računalniku in nemasten volan v avtomobilu superca. Samo pohvale iz moje strani. Priporočam vsem, ki so bili do sedaj razočarani.

 3. Jaz pa se razvajam z Lotus masažnim oljem, čeprav ga ne uporabljam za masažo, temveč kot olje za telo po kopanju ali tuširanju. Poleg tega da noro lepo diši in da je koža potem kot ”dojenčkova ritka” :), sem opazila tudi, da odpravlja določene nepravilnosti. Rekli so mi, da ga lahko uporabljam tudi na obrazu in sem res poskusila, čeprav je moja koža na vse take novitete dosti občutljiva, kar pa se tiče mozoljčkov in drugih drobnih izpuščajev, pa so se mi kar hitro posušili in kar odluščili stran. Ko rečem hitro, mislim res 1 dan :).
  Punce, to je vsekakor za razvajanje duše in telesa… :)))

 4. Mama se že leta bori z glivičnim obolenjem na nogah. Imela je že neskončno terapij in krem… Ima tudi razpokane pete in sem ji predvsem zato kupila Dermalan. In pravi, da je krema super in da se z njo maže poleg pet tudi med prsti na nogah in da ji zelo pomaga.

 5. Zelo dobra in učinkovita kozmetika.Dermalan uporabljam za roke,ker imam vsako jesen in zimo izredno občutljive in mi razpokajo.Po štirh mesecih mazanja so mi izginile tudi majhne bradavice in pege, koža pa je gladka in žametna.Mami so dlani postale ful rdeče in koža zelo tanka od neke alergije na modri prill, ko je pomivala posodo.Namazala se je z Dermalanom in naslednji dan je bilo že veliko boljše, čez dva dni pa je bila koža taka kot, da se ni nič zgodilo. Tudi Dermadol smo že sprobali.Me je bolel hrbet, ko sem nekaj dvigovala, se namažem z kremo 2 do 3x in je bilo že dobro.Iz moje strani same pohvale in jo priporočam.

 6. DERMALAN je res izredno učinkovit!!! Letošnjo zimo prvic nisem imela suhe koze na rokah in obrazu zaradi DERMALAN-a !!
  Za kozmetiko sem izvedela preko mame, ki je z njeno uporabo zelo zadovoljna. Tudi jaz jo vsekakor TOPLO PRIPOROCAM!

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj