Po uspešnem lansiranju izdelkov Anastasia Beverly Hills na slovensko tržišče, bo od 4. decembra dalje v veleblagovnici Maximarket na voljo tudi storitev oblikovanja obrvi, s katero je lastnica blagovne znamke, Anastasia Soare, v svetu glamurja in lepote zaslovela kot kraljica oblikovanja obrvi.

Anastasia oblikovanje obrvi

Storitev oblikovanja obrvi s posebno tehniko Anastasia Beverly Hills, ki jo bodo izvajale lepotne strokovnjakinje, šolane pod budnim očesom Anastasie Soare, bo v Sloveniji na voljo ekskluzivno v veleblagovnici Maximarket v Ljubljani. Obiskovalcem bo na oddelku kozmetike namenjen poseben lično urejen kotiček za urejanje obrvi ter individualno svetovanje pri nakupu izdelkov. Kotiček za oblikovanje obrvi Anastasia Beverly Hills bo odprt vsak dan, razen nedelje, stranke pa se bodo lahko za storitev predhodno naročile po telefonu. Prejele bodo tudi kartico zaupanja, s katero bodo deležne številnih ugodnosti, na prodajnem mestu pa bodo na voljo tudi darilni boni, ki so lahko elegantno darilo za vsako damo in različne priložnosti.

Anastasia oblikovanje obrvi


Izdelki Anastasia Beverly Hills na voljo po vsej Sloveniji

Izdelki za nego in oblikovanje obrvi Anastasia Beverly Hills so od novembra dalje na voljo v vseh večjih slovenskih mestih – prodajnim mestom v veleblagovnicah Maximarket in Nama v Ljubljani so se namreč pridružile tudi drogerije Beautique v Kranju, Domžalah, Novi Gorici, Kopru, Mariboru in Celju.

3 KOMENTARJI

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj