Amber Rose in njen predšolski sin vsako jutro skupaj uživata v skodelici kave.

“Slash ima 4 leta in ves čas pije kavo,” je 40-letna ‘manekenka’ nonšalantno pojasnila voditelju podkasta “No Jumper” Adamu22, ki se mu je pridružila njegova žena, pornozvezdnica Lena the Plug.

“Z otrokoma sedimo, pijemo kavo in se pogovarjamo,” je nadaljevala Rose, ki ima sina Slasha z glasbenim menedžerjem Alexandrom Edwardsom, 10-letnega sina Sebastiana “Basha” pa z raperjem Wizom Khalifo.

Nato je dejala, da se Slash “zbudi in reče: ‘Hočem kavo in zajtrk.'” Po njenih besedah je “to je malo kofeina, kava pa ni škodljiva”.

4-letnik zjutraj pije kavo.

“Moji otroci pijejo Coca-Colo,” je nadalje povedala osuplemu paru in dodala, da lahko tudi “navalijo na sladkarije za noč čarovnic in si dajo duška” na vseh dobrotah, ki jih dobijo.

Nato je Rose še povedala, da je sin Bash odraščal ob dimu marihuane in da je njegov oče ves čas kadil marihuano.

“Wiz mu je ne bi pihnil v obraz ali kaj podobnega, vendar je Bash v bližini,” je povedala. “To je tako normalizirano. To ni nič posebnega. Wiz kadi ves dan, vsak dan, tako da je Bash – od svojega drugega leta – samo: ‘Moj oče kadi’. To ni nič. Je desenzibiliziran.”

OnlyFans zvezdnica pred svojimi otroki ne skriva ničesar, vključno s svojo preteklostjo in trenutnimi kariernimi odločitvami. Februarja je razkrila, da se je s svojim starejšim sinom že cel čas pogovarjala o svojem delu na OnlyFans in prejšnji službi striptizete.

“Ko gre za ženske,” se spominja, da mu je razložila, “jim moraš dovoliti, da delajo, kar morajo, da preživijo svoje družine.” Nadalje je Bashu povedala, da “mora mama služiti denar”, da si lahko privošči njegovo “fino šolo” in zabavne počitnice.

PREBERITE TUDI: Slovenski zvezdnik, ki živi v tujini, pokazal hčerkico

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj