V soboto, 1. novembra, je bil v izolskem klubu Ambasada Gavioli organiziran nastop enega najboljših DJ-ev na svetu Davida Guette, gneča pred vhodom v Ambasado Gavioli pa se je začela že malo po 21. uri. Organizator dogodka je namreč ponovno dal v prodajo veliko več vstopnic, kolikor je kapaciteta kluba. Tako je pred zaprtimi vrati ostala večstoglava množica, ki je karte za dogodek kupila že nekaj dni pred dogodkom v predprodaji. Na mestu prireditve smo uspeli izvedeti, da so menda vse karte prodali že v predprodaji, česar prav tako niso nikjer objavili ali kakorkoli drugače obvestili javnosti. Zabave in dobre glasbe željni so se tako zaman pripeljali z raznih koncev Slovenije, saj so bili prepričani, da bodo vstopnice lahko kupili na prodajnem mestu pred vhodom v Ambasado Gavioli kot doslej.

Ker vstop v prenapolnjen klub ni bil več mogoč, so se lahko obrnili in odšli domov, opeharjeni pa so bili poleg zabave tudi za gorivo in pot, ki so jo opravili zaman.

Sicer to ni prvi tak dogodek v Ambasadi Gavioli – organizatorji so namreč popolnoma enako naredili pri nastopu Erica Morilla marca letos, ko je prav tako pred zaprtimi vrati kluba ostalo na stotine ljudi, ki so vstopnice kupili že več dni pred dogodkom.

Ambasada Gavioli, ki je sicer edini dostojni klub v Sloveniji, se konec leta zapira, saj je njene prostore odkupil Mercator, menda za nov nakupovalni center (seveda, Slovenci res nujno potrebujemo vsaj še enega).

Škoda, da bomo izgubili najboljši klub, kar jih je kdaj bilo v Sloveniji, saj neizmerna gneča na tovrstnih dogodkih jasno kaže, da so ljudje željni kakovostne glasbe in dobre zabave. Še večja škoda pa je dejstvo, da Ambasado upravljajo ljudje, ki tega niso sposobni, saj jim gre le za zaslužek, pa čeprav na račun ogoljufanih in razočaranih obiskovalcev.

V kolikor ste tudi vi med oškodovanci zaradi neetičnega delovanja upravljalcev Ambasade Gavioli, jih lahko prijavite na tržno inšpekcijo in se pozanimate na Urad za varstvo potrošnikov. Čeprav se klub zapira, naj organizator odgovarja za svoje neprofesionalno delovanje, ki mu je očitno ustaljena praksa.­

4 KOMENTARJI

  1. A se zapira? To pa nisem vedela, sicer sem bila tam le enkrat. Drugače se pa tudi jaz strinjam, da morajo prevzeti krivdo za tole.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj