Že nekaj časa se govori o novorojenčku v družini Clooney in čeprav so številni mediji pisali, da je 42-letna odvetnica za človeške pravice Amal tri leta po rojstvu dvojčkov Elle in Alexandra znova noseča z dvojčkoma, OK! revija zdaj piše, da si še vedno želi posvojiti begunskega otroka, medtem ko njenemu možu, 59-letnemu igralcu Georgeu, ideja sploh ni všeč.

Kot je razkril vir za omenjeni medij, naj bi se 42-letnica domislila, da bi posvojila begunskega otroka, potem ko je bila lani v stiku z njimi v okviru svojega humanitarnega dela.George pa je idejo zavrnil. Zvezdnik ‘Oceanovih 11’ menda nad predlogom svoje žene ni bil navdušen, saj meni, da takšni otroci zahtevajo veliko več pozornosti in skrbi, in glede na to, da sta njuna dvojčka še majhna, George meni, da ne bi mogli posvetiti dovolj časa vsem.

Igralec je o temi otrok spregovoril pred dnevi v okviru intervjuja za revijo GQ, ki ga je razglasila za moškega leta. ‘”Celih 36 let sem bil takšen lik, ki je, ko je otrok zajokal ali začel jokati, ne glede na vse, pobegnil čez vrata. Nenadoma sem postal tisti drugi lik z otroki,” je priznal iskreno 59-letnik, ki je v zakonu z Amal že celih 6 let.

PREBERITE TUDI: Zvezdnice, ki dokazujejo, da so lahko sivi lasje prav šik!

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj