Aljaž Škorjanec in njegova žena Janette Manrara sta pokazala svojo hčerkico Lyro.

V sredo je Aljaž na svojem Instagramu objavil srce topeč pogled na življenje v troje. Nekdanji plesalec v oddaji Strictly se je oglasil na Instagram Stories, kjer je delil ljubek družinski trenutek.

Posnetek je nastal nekaj dni po tem, ko je skrbni očka konec tedna objavil odkrit vpogled v družinsko življenje, ko je delil ljubko fotografijo s svojo deklico. Aljaž je naložil sliko, na kateri se mu je z glavo stisnila k vratu, z eno roko pa se je oklepala njegove majice. Lyro je med selfijem, na katerem je zadovoljno zrl v kamero, objel z eno roko.

Ob fotografiji, ki se nanaša na hčerkino zastrupitev po hranjenju, je šaljivo napisal: “Izgubljeno mleko”. Izgleda, da je bila fotografija posneta na domu družine v Cheshiru, kjer sta Aljaž in Janette pred kratkim za revijo HELLO ekskluzivno razkrila otroško sobo z Disneyjevimi motivi.

“Resnično sem želela, da bi bil prostor miren, ne preobremenjujoč in glasen, saj bo tam spal otrok, mi pa bomo vstopili v to noro poglavje našega življenja, zato sem se odločila za naravne, nevtralne barve, kot sta bež in siva,” je povedala Janette.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj