Alicia Keys se je sprijaznila s staranjem. V intervjuju za revijo New York Magazine’s The Cut je 42-letna glasbenica povedala, da je staranje sprejela iz več razlogov.

“Všeč mi je, da postajam pametnejša. Všeč mi je, da sem bolj zavestna. Rada se zavedam, kaj mislim,” je dejala. “Všeč mi je, da sem v stiku s tem, kar mislim, in da mi je prijetno vedeti, da je to, kar vem, prava stvar zame in da mi ni treba iskati potrditve pri vseh drugih, da bi se odločila, ali je to dobro zame ali ne.”

Keys tudi meni, da “s starostjo postaneš lepši”, ker se “tvoje srce bolj odpre” in “imaš na nek način kvaliteto, ki je veliko močnejša”.

Povedala je tudi, da se je po tem, ko je zgodaj začela delati v glasbeni industriji, sčasoma naučila, kako se želi izražati. O svoji blagovni znamki Keys Soulcare je Keys, ki s eje vmes nehala ličiti, povedala, da je ličila v svoje življenje vrnila pod lastnimi pogoji.

“Sama določam, kaj je zame lepota. Nihče mi ne sme govoriti, kaj to je, in tudi sama ne morem nikomur govoriti, kaj to je. Zato je moj odnos z ličili in lepoto prišel do tega, kar je,” je povedala.

PREBERITE TUDI: Alicia Keys lansirala kozmetično linijo, ki naj bi bila prav posebna

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj