Februarja 2022 je 41-letna princesa priznala, da je občutila željo po še enem otroku, ko se je pogovarjala s starši in njihovimi dojenčki v köbenhavnskem otroškem muzeju, in se šalila, da moža Williama skrbi njeno delo z otroki, mlajšimi od enega leta, saj se domov vrača z željo po “še enem”.

Maja 2022, ko se je Kate med obiskom šole v Glasgowu navduševala nad prikupnim dojenčkom, ki se je plazil pred njo, se je William pošalil: “Ali lahko mojo ženo odpeljete od tu, preden se bo spet navdušila nad še enim otrokom?” 

Kate se med svojimi vsakodnevnimi kraljevimi obveznostmi srečuje z veliko dojenčki in otroki, zlasti ker je eden od njenih največjih poudarkov zgodnje otroštvo.

Princesa je junija 2021 odprla svoj Center kraljeve fundacije za zgodnje otroštvo, v začetku januarja letos pa je predstavila novo kampanjo ozaveščanja z naslovom Shaping Us, ki poudarja pomen prvih petih let otrokovega življenja in njihov izjemen vpliv na nadaljnje življenje.

Kljub izpovedim kraljevske mame pa vse kaže, da je William izključil otroka številka štiri. Ko sta zakonca lani obiskala Lancashire, se je princ šalil, ko je žena Kate v rokah držala triinpolmesečno deklico.

Med obiskom cerkve Church on the Street v Burnleyju je Kate božala Anastasio Barrie, medtem ko je stala ob njenih starših Trudi, prostovoljki, in Alastairju Barrieju, ki je član odbora centra. William je ob pogledu na svojo ženo, ki je občudovala dojenčka, dejal: “Ne daj ji nobenih idej,” se je zasmejal. “Ne moreš je vzeti s seboj,” je z nasmehom dejal Kate.

Februarja 2019 med turnejo po Severni Irski pa je tudi Kate priznala, da se počuti navdihnjeno, ko je med sprehodom v mestu Ballymena srečala petmesečnega dojenčka Jamesa.

“Čudovit je. Me naredi navdušeno še nad enim otrokom,” je Kate priznala očetu Jamesa Barra Alanu, ki jo je hitro vprašal o morebitnem otroku številka štiri. Princesa se je zasmejala in dejala: “Mislim, da je William morda nekoliko zaskrbljen.”

William in Kate sta prvič postala starša julija 2013, ko sta dobila princa Georgea. Dve leti pozneje je v isti bolnišnici na svet prijokala njuna hčerka, princesa Charlotte, aprila 2018 pa še njun drugi sin, princ Louis.

PREBERITE TUDI: Neverjetno: po Kate Middleton je prekršil kraljevi protokol še princ William

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj