Alessandra Ambrosio je namreč nov obraz omenjene znamke, za katero bo predstavljala letošnjo zimsko kolekcijo, v kampanji pa se ji je pridružila tudi štiriletna Anja, ki je očarala in bila takoj označena za najbolj ljubek otroški model. "Zelo sem ponosna nanjo," je o hčerinem modnem koraku za revijo People povedala Alessandra. "Kot mami mi je to, da mi hčerka prevzame vso pozornost, precej zabavno in prav všeč mi je."

Anja seveda predstavlja otroško linijo oblačil, Alessandra pa je pozirala za linijo vrhnjih oblačil, modnih dodatkov, torbic in trenč plaščev. "Dober trenč plašč je vedno v modi. Je brezčasen," je zaupala slavna mamica.

Njena kampanja bo luč modnega sveta ugledala v decembru, ko bodo fotografije spletne trgovine London Fog objavljene v modnih in 'lifestyle' revijah. Alessandra gre tako po foto korakih Christine Hendricks, Gisele Bündchen, Eve Longorie in Nicole Scherzinger. Vse te zvezdnice so namreč že posnele kampanje za omenjeno znamko oblačil in modnih dodatkov. Za Alessandro in Anjo pa bodo te fotografije zagotovo imele še posebno vrednost: "To so brezčasne fotografije, ki jih bova imeli za vedno. Ob pogledu nanje se bova teh trenutkov vedno spominjali."

4 KOMENTARJI

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj