Poleg vsega naštetega bo na osrednjem prostoru organizirana tudi otroška delavnica, kjer bodo lahko svojo kreativnost izrazili najmlajši obiskovalci. Jutri bo na osrednjem prireditvenem prostoru interaktivna glasbena predstava Repki z raperjem Trkajem, za dobro voljo bo ponovno skrbela tudi maskota Happy s prijatelji. Klovni Jaka, Beni in Zupi pa vas bodo na nakupovalnih ulicah ALEJE zabavali s svojim animacijskim programom in figuricami iz balonov. Več informacij o programu najdete tukaj.

Veliki zaključek praznovanja bo zaznamoval koncert, ki je bil zaradi slabe vremenske napovedi prestavljen na petek, 26. maja. Kljub novemu terminu velikega koncerta ostaja nespremenjena odlična zasedba priznanih slovenskih glasbenikov, in sicer Nipke s skupino The Nipples, Nina Pušlar in Vlado Kreslin z Malimi Bogovi. Koncert bo potekal na zunanjem parkirišču pred ALEJO, svoje jeklene konjičke pa boste lahko parkirali v brezplačni parkirni hiši. Vsi koncerti so za obiskovalce brezplačni.

Še do ponedeljka lahko sodelujete v nagradni igri in osvojite številne lepe nagrade. Big Bang podarja električni skiro, ID Hub bo celotni družini omogočil vikend vožnjo z avtomobilom Volkswagen ID. Buzz, zadenete pa lahko tudi darilne bone Desetak v vrednosti 300 evrov. Skenirajte eno izmed QR kod, ki se nahajajo po vsej ALEJI in se v žrebu potegujte za nagrade.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj