Čaka vas pestro dogajanje, bogata nagradna igra, letak s številnimi popusti in brezplačni koncerti z vrhuncem v petek, 12. maja.

​​​​​​​

Nastopili bodo Nipke s skupino The Nipples, priljubljeni kantavtor Vlado Kreslin in Mali Bogovi ter izjemna vokalistka Nina Pušlar. Koncert bo potekal na prostem, na zunanjem parkirišču pred ALEJO, svoje jeklene konjičke pa lahko parkirate v brezplačni parkirni hiši.

V soboto popoldan bo na osrednjem prireditvenem prostoru tudi interaktivna glasbena predstava Repki z raperjem Trkajem in dr. Igorjem Saksido. Obiskovalci se boste v sredo in četrtek popoldan lahko zabavali tudi z LEJ-3 fotorobotkom in karikaturistom Borisom, v četrtek in soboto popoldan pa vas bo razveselila maskota Happy s prijatelji. Na edinstveni strehi ALEJA SKY boste v soboto lahko preizkusili napihljive krogle Body Zorbing in si ogledali tovarno milnih mehurčkov.

Poleg tega vas čaka tudi nagradna igra, v kateri lahko sodelujete tako, da skenirate eno izmed QR kod, ki se nahajajo po vsej ALEJI. V žrebu se lahko potegujete za številne lepe nagrade, kot so električni skiro, ki ga podarja Big Bang, vikend vožnja z avtomobilom Volkswagen ID. Buzz za celotno družino, ki vam jo bo omogočil ID Hub ali pa darilne bone Desetak v vrednosti 300 evrov.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj