V poletju nad mestom so se odvile številne plesne zabave, zumba delavnice, after-work koncerti, kino predstave pod zvezdami in atraktivne otroške animacije. Poleti so tako na zeleni oazi ALEJE gostili 12 koncertov vrhunskih glasbenikov skupaj s spremljevalnimi skupinami, ki so bili navdušeni nad edinstvenim ambientom na ALEJI SKY in očaranim občinstvom.

Poleg Ane Pupedan so za neverjetnih 12 koncertno obarvanih večerov poskrbeli še Koala Voice, Dominik Kozarič, Regina, AKA Neomi, freekind., Plateau, RoMaChild – Martin Štibernik in Roman Ratej, Anja Rupel, Tomaž Domicelj, Regen in Leopold I.

Aktivna streha na ALEJI SKY je bila tudi v letošnjih poletnih mesecih pravi raj za druženje ob različnih športnih in otroških aktivnostih, kot so fitnes na prostem, otroško igrišče, ninja warrior poligon in tekaška steza. V okviru filmskih festivalov pod zvezdami so si lahko obiskovalci ALEJE SKY ogledali številne premiere, kot so Barbie, Ninja želve: Mutantska ujma, Misija: Nemogoče − Maščevanje, 1. del., Grad strahov, Hitri in drzni 10, Varuhi galaksije: 3. dejanje ter Indiana Jones in artefakt usode.

Ob zaključku čudovitega poletja nad mestom v ALEJI napovedujejo, da bosta jesen in zima modno obarvana.

Avtor fotografije: Janez Štrukelj.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj