… hrepenečimi besedili in natančnim občutkov za zavijanje obojega v barvito indie pop rock sonično preobleko bo nastopila v akustični izvedbi.

Prihodnji teden, v torek, 19. septembra, se z nastopom Koala Voice nadaljuje drugi sklop torkovih after-work koncertov. Stari znanci slovenskih odrov bodo pokazali svoj neusahljivi plamen energičnosti in ustvarjalnosti. Že dva dni pozneje v četrtek, 21. septembra, bo duh devetdesetih pričaral Dominik Kozarič, ki v Sloveniji nastopa po dveh desetletjih dela v tujini. V torek, 26. septembra, pa bo  na oder stopila ena od stalnic slovenske glasbene scene, in sicer zabavljači skupine Ana Pupedan, ki zaključujejo pestro poletno dogajanje nad mestom.

V mesecu septembru se na ALEJI SKY obeta pestro dogajanje in številne otroške animacije. Vsako nedeljo, med 12. in 18. uro, lahko najmlajši vstopijo v napihljivo deželo igral, kjer lahko preživijo nepozabne trenutke zabave in smeha. V ALEJI je tako vedno nekaj novega, tudi za malčke in mamice. Vsako drugo sredo vabljeni, ob 10. uri, v otroški park Planet Lollipop, kjer bo potekala mini joga, ki je namenjena dojenčkom in mamicam. Vodila jo bo Maja Podpečan (Mali Ganeša), strokovnjakinja za otroško jogo in sprostitvene tehnike.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj