Akcija zbiranja papirja za živali­


Z omenjeno akcijo bodo v Društvu za zaščito živali Ljubljana skušali zbrati sredstva za živalice v njihovi oskrbi. Zbran papir bo po redni ceni odkupil Papirs Servis d.d., ki bo poskrbel tudi za reciklažo. Prva taka akcija je potekala 5. junija in je bila izjemno uspešna, saj so zbrali kar 5056 kg papirja!

Zbiranje bo potekalo na parkirišču pred nakupovalnim centrom Interspar Vič, kjer bo stal poseben zabojnik, kamor boste lahko odvrgli zbran star papir, nato pa še malce poklepetali s prijaznimi društvenicami. Na stojnici bodo na voljo tudi izdelki društva. Izkupiček od prodaje teh izdelkov je prav tako namenjen oskrbi zapuščenih živali.

Vabljeni torej 4. oktobra med 9. in 14. uro pred Interspar Vič!


Društvo za zaščito živali Novo mesto prav tako v soboto, 4. oktobra, med 9. in 12. uro vabi na svojo stojnico, ki bo na Glavnem trgu. Predstavili bodo aktivnosti društva ter aktualno problematiko. Vabljeni so tudi vaši štirinožci.

Žverca, društvo za pomoč živalim Škofja Loka – Kranj bo svojo stojnico postavila na ogled v nakupovalnem centru Qlandia v Kranju. Za najmlajše bodo pripravili zanimive delavnice, za nekoliko starejše pa bodo na voljo različne informacije s področja zaščite živali. Na stojnici bodo tudi izdelki društva, izkupiček od prodaje pa bo namenjen oskrbi zapuščenih živali. Dobrodošle pa so seveda tudi materialne donacije. Vabljeni na prijeten klepet in druženje z Žvercami.

1 komentar

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj