­

… maratonu in poskušala zbrati denar za organizacijo Oxfam, ki se bori proti revščini in nepravičnosti po svetu.

Agyness Deyn in David Gandy bosta skupaj z oblikovalcem Henryjem Hollandom, manekenko Tuuli Shipster, igralko Emmo Pierson in Britanskim rock bandom Editors v nedeljo tekla v množici približno 500ih tekačev, ki bodo zbirali sredstva za organizacijo Oxfam. Njihov cilj je z Londonskim tekom zbrati milijon funtov.

“Moja taktika, da pretečem teh 42 km, je teči enakomerno in ne razmišljati kako daleč še imam. Kot Forrest Gump, bom samo tekla,” je Agyness povedala za The Times.

David Gandy bo tekel na maratonu
Agyness Deyn bo tekla na maratonu

David Gandy in Agyness Deyn bosta tekla na maratonu za Oxfam

Foto: oxfam.org.uk


­David Gandy se je pred kratkim poškodbodoval, vendar je, kljub zdravnikovim nasvetom naj maratom odpove, pripravljen na nedeljski tek. “Kljub natrpanemu delovniku, poškodbah in nasvetu zdravnikov naj ne tečem na maratonu, sem v torek našel čas preteči 32 km.
Ne bom lagal, bolelo je. Pravzaprav bi napad ošpic trenutno bil bolj privlačen kot misel na 42 km čez tri tedne na Londonskem maratonu. Vendar je za dober namen in potrudil se bom po najboljših močeh skupaj z ostalo Oxglam skupino,” je v začetku meseca David ­zapisal na svojem blogu.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj