… drugega otroka. Adriana Lima sicer mama dve leti stare hčerke Valentine, je povedala, da je cela družina navdušena in komaj čakajo novega člana. Najbolj v pričakovanju pa naj bi bila ravno Adrianina in Markova hči Valentina, ki menda pošilja poljubčke po zraku Adrianinemu trebuhu in zraven pravi “Poljubčki za dojenčka!”

lima_noseca

Foto: Jamie McCarthy/WireImage

Adriana Lima in Marko Jarić sta se spoznala leta 2006 v Los Angelesu in Adriana je dejala, da naj bi takoj vedela, da je Marko moški zanjo: “Takoj sem vedela, da je pravi in sem se videla poročeno z njim in veliko otroci.” Poročila sta se tri leta kasneje, leta 2009 na Valentinovo, kmalu po medenih tednih pa sta ugotovila, da bosta postala starša.

“Najboljša služba na svetu zame je, da sem mama. Nikoli si nisem mislila, da lahko tako ljubim. Vedno sem se spraševala ‘ali obstaja brezpogojna ljubezen?’. Zdaj vem, da obstaja, ker jo čutim, je v zvezi z materinstvom povedala Adriana.

Adriana se je tako pridužila še dvema Viktorijinima angelčkoma, Alessandri Ambrosio in Lily Aldridge, ki sta prav tako v veselem pričakovanju; Alessandra pričakuje drugega otroka, Lily Aldridge, ki se je poročila lansko leto, pa prvega.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj