31-letna Adriana Lima se je julija vrnila v rodno Brazilijo, kjer jo je na ulicah Ria de Janiera za Pirellijev koledar 2013 fotografiral svetovno znani ameriški fotoreporter Steve McCurry. Kaj je pri tem nenavadnega? Prav nič, razen, da je bila Adriana v času snemanja noseča z drugo hčerko Sienno (ta se je rodila septembra). Adriana je tako postala prva manekenka, ki se je na Pirellijevem koledarju pojavila noseča.

Ne samo z nosečo Adriano, ki na fotografiji razkazuje svoj zaobljen trebušček, tudi sicer bo tokratni Pirelli koledar popolnoma presenetil, saj bo povsem drugačen od tistih, ki smo jih navajeni do sedaj. Na njem ne bo razgaljenih lepotic, fotografij pa ni posnel znani modni fotograf. Pri Pirelliju so tokrat šli v drugo smer in najeli fotoreporterja Steva McCurryja, znanega predvsem po sapo jemajočih portretih (njegova upodobitev afganistanske deklice je ena izmed najprepoznavnejših fotografij National Geographica).

Ob Adriani bomo na koledarju med drugimi lahko občudovali tudi brazilke Sônio Braga (na fotografiji zgoraj), Mariso Monte in Isabeli Fontana ter supermanekenke Karlie Kloss, Liyo Kebede in Petro Nemcova. Predvsem 64-letna Sônia je s svojo energijo popolnoma navdušila fotografa. “Hotel sem modele prikazati kot resnične ljudi in ohraniti manekenstvo in poziranje na minimumu,” je za WWD povedal McCurry.
loading...


PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj