Irina Shayk se je vrnila na modno stezo Victoria’s Secret!

38-letna manekenka je v torek, 15. oktobra, prvič po reviji leta 2016, na kateri je skrivala svoj nosečniški trebušček, stopila na modno brv Victoria’s Secret Fashion Show. Ko se je tistega dne sprehajala po modni pisti, še ni naznanila, da pričakuje danes sedemletno hčerko Leo De Seine, ki si jo deli z bivšim Bradleyjem Cooperjem.

Letos se je Shaykova po modni stezi sprehodila v zvezdnatem, delno prosojnem enodelnem kostimu, v katerem jo je zaradi strukturirane tridimenzionalne vlečke obkrožalo še več zvezd. Nosila je tudi debele uhane v obliki obročkov in sandale v barvi kovine, drzen videz pa je uravnotežila s preprostim srednjim delom.

Na modni reviji Victoria’s Secret 2016 pa je Shaykova pod plaščem nosila čipkast komplet sivega spodnjega perila, ki je delno zakrival njen rastoči trebuh, ter še en rdeč videz. Istega dne se je razvedelo, da manekenka pričakuje otroka s Cooperjem.

Kasneje je vir, ki je bil v zakulisju dogodka, povedal, da večina ni vedela za Shaykino nosečnost. “Če pogledamo nazaj, so bile nekatere njene obleke manj razkrivajoče trebuh in ko smo po reviji videli novico, je bilo to smiselno,” je takrat dejal informator. “Nihče ni sumil v zakulisju, to je gotovo! Izgledala je tako lepo kot vedno.”

Tudi sama Shaykova je razmišljala o tem trenutku pred šovom leta 2024. Med pogovorom z Entertainment Tonight v zakulisju je manekenka dejala: “Mislim, da sem bila nazadnje, ko sem se sprehajala po brvi Victoria’s Secret Show, 4,5 ali 5 mesecev noseča. Vrnila sem se. In moja hčerka bo verjetno gledala pozneje,” je dodala o Lei.

Shayk in Cooper sta začela hoditi spomladi 2015, aprila 2017 pa sta dobila hčerko Leo. Par se je po štirih letih skupnega življenja razšel leta 2019. Shaykova se je jeseni leta 2024 pojavila na modnih brveh med tednom mode v Milanu in Parizu. Za revijo ženskih oblačil Dolce & Gabbana za pomlad/poletje 2025, ki je potekala 21. septembra, si je manekenka nadela blond lasuljo v slogu Marilyn Monroe in koničast prsni koš.

Na pariškem tednu mode januarja je bila Shaykova na reviji visoke mode Schiaparelli skoraj neprepoznavna z pobeljenimi obrvmi. Zvezde, kot sta Jennifer Lopez in Zendaya, so sedele v prvi vrsti.

Modno revijo si lahko ogledate v spodnjem videu:

PREBERITE TUDI: Victoria’s Secret po padcu prodaje ukinja “woke” gibanje in vrača “seksi”

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj