S tiho meditacijo, izmenjavo misli ali duhovno prakso so polne Lune trenutek, ko lahko odpustimo.

Septembrska polna Luna v Ribah je astrološki namig, da se spomnite, koliko ste zrasli. V skladu z zahodno astrologijo so ti vodniki po novi in polni Luni mesečni opomniki za določanje in preverjanje vaših namenov. Vaš horoskop je osnovna spodbuda za razmislek o sebi.

Ribe predstavljajo neskončno svobodo. Tako kot lahko ribe plavajo v morju, ne da bi dosegle obalo, lahko energijo Rib najbolje razumemo, če posvečamo pozornost stvarem, ki ne poznajo meja. Tako kot naš dih dodaja zraku in Sonce osvetljuje našo galaksijo, se zdi, da valovi ribjega sočutja ne poznajo meja.

Ko v sredo, 18. septembra 2024 ob 4:34 zjutraj, nastopi polna Luna v znamenju Rib, moramo vsi opustiti nadzor. Ne morete izsiliti tistega, kar ni namenjeno. Ta polna Luna je ohlapno povezana s severnim vozlom v Ovnu, ki predstavlja našo čustveno potrebo po dajanju prednosti sebi. Zaupajte, da ni potrebe, da bi poskušali vplivati na izid, manipulirati z njim ali ga nadzorovati – kako bi vam to koristilo?

Mnogi med vami morda v prsih nosite elastično srce, ki ga pustite potegniti in pretirano raztegniti, kadarkoli to upraviči vaše sočutje. Prosimo, razmislite o svoji sposobnosti postavljanja in ohranjanja meja. Ob pogledu v ogledalo nežno vadite izrekanje besedice “ne”. “Ne” lahko postane ena najbolj pomembnih izjav osebne rasti, če se zavežete, da se boste zavzeli zase.

Ob tej polni Luni se Luna loči od Saturna v Ribah in vstopa v nežen, a potencialno strupen objem Neptuna v Ribah. Tako Luna kot Neptun sta v miru znotraj meja Rib. Ta astrološki tranzit vam lahko v najboljšem primeru omogoči, da se zavedate nepričakovanih presenečenj in intelektualnih izzivov v življenju.

Nekateri med vami morda žalujete zaradi ločitve, skoraj vsi pa lahko doživite kako izgubo. Naj se še tako trudite, da bi se z disfunkcijo in dejanji znebili svojih čustev – še vedno boste morali počistiti nered, ki ste ga naredili. Zaradi tega tranzita se lahko več tednov počutite neprijetno. Dovolite si to. Ker gre za polno Luno, si zapomnite, da je vse, kar se odvija, kanonski dogodek in da ne vi, ne kdo drug tega ne more preprečiti. Bodite previdni.

PREBERITE TUDI: Tedenski horoskop: 16. do 22. september 2024

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj