Ben Affleck nikoli ni bil priljubljen v krogu zaupnikov Jennifer Lopez, vendar so ga vseeno sprejeli – vključno z Bennyjem Medino, nekdaj najbolj glasnim kritikom zvezdnika. Dolgoletni menedžer Lopezove je Afflecka preziral že od neuspele zaroke zvezdniškega para v začetku stoletja.

“Ne prenašata se. Ne razumeta se in med njima še vedno vlada odpor,” je povedal vir.

Medina je pomagal, da je Lopezova, ki je svojo kariero začela kot plesalka v skeč šovu „In Living Color“ v 90. letih, postala svetovna zvezda. Toda leta 2003 se je z njim razšla. Viri so povedali, da je bil Affleck takrat pomemben dejavnik pri tem razhodu.

Lopezova je Medino ponovno zaposlila nekaj let po tem, ko sta z Affleckom leta 2004 preklicala zaroko, in od takrat je bil ta strokovnjak za šovbiznis eden njenih najbolj tesnih zaupnikov. Vendar pa je o Benniferju 2.0 očitno molčal.

“Njegovo stališče je bilo: ‘Ničesar ne bom rekel. Ni bilo dobro zate’, vendar tudi ni bil negativen,“ je zatrdil vir. “Pozna jo in vedel je, da se bo z njim poročila ne glede na vse, tako da kakšen smisel ima karkoli reči?“ je povedal vir.

Bennifer 2.0 pa je razdrl prijateljstvo JLo z dolgoletno najboljšo prijateljico Leah Remini, ki jo je spoznala prek svojega nekdanjega moža Marca Anthonyja. Vir je povedal, da je Reminijeva Lopezovo spodbudila, naj razmisli o razlogih za njun razhod pred dvema desetletjema, preden se vrne v zvezo z njim.

“Ker je sebičen in ni popolnoma predan kot partner. J.Lo je bila tako jezna, da je prekinila vse vezi z njo,” so trdili. Lopezova Reminijeve tudi ni povabila na poroko, a po navedbah vira sta se letos ponovno zbližali, Reminijeva pa naj bi Lopezovi in Afflecku nudila podporo ob njunih zakonskih težavah.

“Ben Affleck ni všeč nikomur, razen materi Jennifer Lopez. Je trojni cepec,” je dejal drugi vir.

Viri so pred kratkim povedali, da zvezdnik odlaša z vložitvijo zahteve za ločitev od Lopezove, da je ne bi še bolj ponižal, vendar je to premalo in prepozno.

“Besna je. Ponižal jo je. On je bil tisti, ki je dal pobudo, da bi bila spet skupaj,” je pred tem povedal vir. Tretji vir je dodal: “To zagotovo ni bilo na njeni karti dobitkov. Nekomu bi izpraskala oči, če bi ji povedal, da se bosta v manj kot dveh letih razšla.”

Predstavniki Lopezove, Afflecka in Medine navedb niso komentirali.

PREBERITE TUDI: Jennifer Lopez besna in ponižana zaradi razhoda z Benom Affleckom; on zavlačuje z ločitvijo

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj