Princ in princesa Walesa sta nadaljevala kraljevo tradicijo podpiranja britanskih športnikov na olimpijskih igrah – čeprav sta letos navijala od daleč.

William, ki je presenetil z brado, in Kate sta se pridružila drugim uglednim britanskim zvezdnikom (skupaj z ameriškim raperjem Snoop Doggom, ki je poletne igre spremljal za NBC) v videoposnetku, ki sta ga pred zaključno slovesnostjo v Parizu v nedeljo, 11. avgusta, objavila na svojem računu X in Instagramu.

 

“Od vseh, ki nas spremljajo doma, čestitam ekipi GB!” je v posnetku dejala valižanska princesa, ki je nosila preprosto belo majico s črnimi črtami.

“Bravo za vse, kar ste dosegli. Ste navdih za vse nas,” je dodal valižanski princ, ki je bil oblečen v modro polo majico, okrašeno z olimpijskimi krogi.

“Bravo @TeamGB, kako neverjetno potovanje! Vsak športnik je pokazal neizmerno predanost, srčnost in strast. Vsi smo na vas tako ponosni!” sta princ William in princesa Kate zapisala v besedilu objave. “Na praznovanje vsake zmage v @Paris2024 in v pričakovanju še več iz @ParalympicsGB pozneje poleti.”

Objava je poleg emotikona zlate medalje vsebovala tudi emotikon britanske zastave. Williamovi in Kateini trije otroci (11-letni princ George, 9-letna princesa Charlotte in 6-letni princ Louis) se v videoposnetku niso pojavili, je pa več britanskih športnikov in znanih osebnosti, med njimi David Beckham, sledilo kraljevima družinama v videoposnetku s svojimi sporočili podpore.

Pojavila so se ugibanja, da bosta Kate in William morda presenetila na olimpijskih igrah leta 2024 v Parizu. Par je to poletje ostal neopazen in se je zasebno posvečal svojim trem otrokom. Njuna udeležba je ostala negotova, vendar naj bi bila odvisna od trenutnega zdravljenja raka princese Kate, saj je omenila, da ima “dobre in slabe dneve”. Prav tako ni bilo jasno, ali se jima bodo v Franciji pridružili njuni otroci.

Williamova brada je prišla na dan, ko sta s Kate avgusta prenehala z delom in sta bila na počitnicah z otroki. Valižanski princ je običajno čisto obrit, kar je bil standardni protokol nege v času njegovega službovanja v Kraljevih letalskih silah, kjer so dlake na obrazu prepovedane. Vendar je na božični dan leta 2008 oboževalce presenetil z bradatim videzom, ki pa ga je potem hitro obril.

Njegova pokojna babica, kraljica Elizabeta, menda ni bila navdušena nad poraščenostjo obraza in je vztrajala, da si njen mož, princ Philip, obrije brado, ki si jo je pridelal med samostojno turnejo po Commonwealthu leta 1965.

PREBERITE TUDI: Kate Middleton in princ William se odpravljata na poletni dopust

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj