Čeprav je čedalje več ljudem jasno, da problem ne tiči v korona virusu, saj ni ne tako nalezljiv, niti tako nevaren, kot so sprva strašili (smrtnost je približno taka kot pri vsakoletni gripi), pa se karantena in ostali nepotrebni drakonski ukrepi nadaljujejo.

In medtem, ko ima socialna izolacija lahko zelo hude posledice na duševno zdravje ljudi, pa se nekaterim (zaenkrat) še nekako uspe zamotiti in animirati. Med njimi je tudi 93-letna Olive Veronesi iz Pensilvanije, ki se ima čisto dobro sama doma – dokler ji le ne zmanjka piva.

Zabavna gospa je v četrtek preplavila družbena omrežja, ko jo je nekdo fotografiral, kako vsa nasmejana stoji pri oknu z napisom »Zmanjkalo mi je piva!« Tako je želela sporočiti, naj ji sosedje dobavijo pivo, saj sama ne sme iz stanovanja.

Fotografijo je posnel njen sorodnik in deležna je bila precej smeha in navdušenja s strani uporabnikov družbenih medijev. Mnoge je očaral tudi njen prisrčen, zabaven nasmeh, ki je vsem obupanim zaradi aktualnega dogajanja malce polepšal trenutek.

Prisrčna gospa je torej marsikoga nasmejala in mu polepšala dan, upajmo pa tudi, da so ji v tem času že prinesli pivo, da bo lažje preživela nadaljnje dni oz. tedne v karanteni.

PREBERITE TUDI: Test za korona virus nezanesljiv: polovica je lažno pozitivnih (+ nekaj prikrivanih dejstev)

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj