… ki se bo tudi letos dogajalo v šotoru v Rožni dolini, in sicer na pustni torek, 24. februarja, s pričetkom ob 18. uri! Pustovanja se vsako leto udeleži najmanj 2000 študentov in drugih zabave željnih gostov.

studentsko_pustovanje

Del programa je namenjen tekmovanju skupinskih in individualni mask. Kot vsako leto tudi letos čakajo najboljše skupinske in najboljše individualne maske bogate nagrade naših sponzorjev.

Prijave na tekmovanje med skupinskimi maskami bodo na dan prireditve na prodajnem mestu kart pred Domom 3 v Rožni dolini, in sicer vse do 20. ure; stanovalci Študentskih domov v Ljubljani pa se lahko prijavijo že prej pri svojem predstavniku doma.

Karte je možno kupiti v predprodaji pri predstavnikih domov (Študentski domovi v Ljubljani) ali v pisarni Študentskega sveta stanovalcev (Rožna dolina, Blok 3, 1. nadstropje) po enotni ceni 5 €. Na dan prireditve velja enotna cena vstopnice 10 €. Karte bo možno kupiti v pisarni Študentskega sveta stanovalcev (Rožna dolina, Blok 3, 1. nadstropje) in na stojnici v študentskem naselju Rožna dolina.

Nastopili bodo: Soul Fingers, Mama Manka in Rock Otočec Fantje, Heavenix, Electrix in drugi.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj