… jo je neprijetno imeti oblečeno na vsakem dogodku? Imamo rešitev za vas – lahko jo posodobite, da boste vsakič videti drugačne! Edino, kar potrebujete, so modni dodatki in različni čevlji.

1. Posebna mala večerna 'clutch' torbica

Idealna je takšna, ki je okrašena s kamni ali bleščicami, da bo poskrbela za praznični videz.

2. Štola iz umetnega krzna

Poskrbi za zelo eleganten videz. Če vam videz krzna ni všeč, izberite elegantno pašmino oz. šal, lahko prepreden z zlatimi nitmi.

3. Velik 'statement' prstan

Verjetno večinoma izberete veliko 'statement' ogrlico, a tokrat naredite spremembo in izberite raje velik koktejl prstan.

4. Svetleči salonarji

Poskrbeli bodo za slavnostni videz, ki je v teh dneh tako zaželen. Lahko so celi metalik ali okrašeni s kamni.

5. Svetleč obroč za lase

Namesto večno spuščenih ali preprosto spetih las dodajte malce blišča tudi v lase – a namesto sponke, ki jo bodo imele vse ostale, izberite raje obroč.

6. Majhna ročna torbica

Namesto večerne 'clutch' torbice izberite miniaturno ročno z naramnico za na ramo. Tako vam je ne bo treba držati v rokah, ko boste plesale!

7. Rdeče ustnice

Te so pravzaprav obvezna oprema, a če jih doslej niste nosile, je sedaj skrajni čas. Kako izbrati ustrezen odtenek, si preberite tukaj, kako jo brezhibno nanesti, tukaj.

8. Žametni gležnjarji s široko peto

Ne glede na to, da ne žamet, ne debela peta marsikateri niso všeč – če želite biti modne in izstopati, si jih boste omislile.

9. Lesketajoča se prevleka za mobilni telefon

Ker vemo, da ne morete nikamor brez njega.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj